Økologisk uld

Økologisk uld

Økologisk uld er blevet et populært valg for miljøbevidste personer, der ikke ønsker, at produktionen af deres tøj skal skade miljøet mere end højst nødvendigt. Flere og flere er blevet bevidste om, hvor meget tøjproduktion slider på miljø og klima, og derfor har mange forbrugere besluttet, at de kun vil have tøj, der er produceret under forhold, der lever op til de strenge krav om miljøvenlig produktion. Du kan tilslutte dig gruppen ved at handle tøj af økologisk uld.

Hvorfor økologisk uld?

Mange foretrækker økologisk uld frem for mange andre materialer, da uld har rigtig mange fine egenskaber.

Uld kan være et uundværligt materiale om vinteren, hvor ulden beskytter kroppen mod kulden i de kolde måneder. Uld er med til at regulere kropstemperaturen, men samtidig er materialet åndbart, således at sved ikke samles, men i stedet får lov til at forlade huden. På grund af dette bliver uld et materiale, der er meget mere behageligt at have på end så mange andre tekstiler, der er fremstillet af en masse kunstige materialer.

Økologisk uld kan umiddelbart lyde som en dyr investering, men det er langt fra altid tilfældet. Uld findes i rigtig mange prisklasser, og faktisk er det muligt at finde rigtig mange mærker, der forhandler økologisk uld til fornuftige priser. Uanset dit budget vil du derfor stort set altid kunne finde øko uld, der matcher din økonomi.

Økologisk uld til baby og børn

Økologisk uld bruges i produktionen af en verden af tøj til baby og børn. Både undertøj og overtøj kan laves af økologisk uld til baby, og det lækre materiale sikrer, at barnet altid holder en jævn temperatur, uden at det bliver alt for varmt. Økologisk uldundertøj er svedregulerende og derfor rigtig fornuftigt til alle årstider. Eksempelvis vil en økologisk uldundertrøje være meget blød og rar at have på, og flere af undertrøjerne fås med bomuld på indersiden, hvis barnet ikke kan lide at have uld inderst.

Mærket Joha indgår i vores sortiment og byder på smukt baby- og børnetøj i mange forskellige farver og mønstre. Det populære, danske mærke har længe været en af de største spillere inden for økologisk børnetøj, og deres tøj er også certificeret med EU Blomsten.

Katvig er det andet mærke, der også har et bredt udvalg af økologisk tøj til børn. Katvig henvender sig til den klimabevidste forbruger, der ønsker at købe tøj med god samvittighed. Mærket har opnået GOTS certificering.

Når du køber økologisk uld til baby, kan det være en fordel at se efter henholdsvis GOTS certificeringen og EU Blomsten, som er to forskellige certificeringer, der viser, at tøjet er fremstillet under miljøbevidste forhold.

Økologisk uld til voksne

Økologisk uld er også et oplagt valg til voksne, der ønsker behageligt tøj uden at gå på kompromis med kvaliteten. Som forælder kan man ofte komme til at glemme sig selv og prioritere sine børn i stedet for. Det er et problem, fordi travle voksne – såvel mænd som kvinder - også bør passe på sig selv. Med godt, åndbart og kemikaliefrit tøj, der er fremstillet af økologisk uld, gør man sig selv en tjeneste. Det er blødt og komfortabelt at have på, og ulden regulerer kropstemperaturen, så du kan føle dig godt tilpas.

Joha sælger smukt og lækkert økologisk uldtøj til voksne, og i sortimentet finder du alt fra økologisk uldundertøj til lækre bluser og leggings. Du kan således finde et bredt udvalg af tøj, uanset om du er på udkig efter tøj til de inderste eller yderste lag.

Øko uld er det naturlige valg

Mange stiller sikkert sig selv spørgsmålet: Er økologisk uld pengene værd?

- Øko uld er et fornuftigt valg for den miljøbevidste forbruger, der ønsker at klæde sig selv og sine børn i de allerbedste materialer. Uldtøj er tøj spækket med nyttige egenskaber. Sådant tøj kan holde i rigtig lang tid, hvis bare det behandles korrekt. Det er derfor vigtigt at passe ordentligt på sine uldprodukter for at sikre, at de kan få en lang levetid.

Lukk igjen
Læs mere
Lukk igjen

18 varer

pr. side
Stigende orden

18 varer

pr. side
Stigende orden