Uden ærmer

Bodystocking uden ærmer til din baby

Et must i garderoben til din baby er naturligvis en bodystocking uden ærmer. Her hos Ugleunger har vi et stort udvalg af disse, så du kan finde lige netop det, der passer til dig - og ikke mindst din baby. Vi forhandler bodystockinger uden ærmer fra mærkerne Joha og Katvig, så vi med garanti kan sige, at de er i høj kvalitet og produceret i gode, naturlige materialer, som passer godt på din lille baby.

Et stort udvalg af ærmeløs bodystockinger til din baby

Vi forhandler et stort udvalg af bodystockinger uden ærmer, der passer til alt fra den nyfødte baby og op til babyer i et-års alderen. Vi har desuden sørget for at vores brede udvalg kun består af bodystockings, der er nemme for dig at tage af og på din baby, så du i højere grad kan gøre dette, uden at få en alt for utilfreds baby. Derfor er alle bodystockinger uden ærmer også med knapper i bunden og med god fleksibilitet i halsen, så der er godt med plads til at få bodystockingen uden ærmer over den lilles hoved.

Derudover består vores bodystocking uden ærmer primært af forstærket rib omkring både halsen, samt lukningen, hvilket både er behageligt for den lille baby at have på, men samtidig gør, at din bodystocking uden ærmer er ekstra slidstærk på de mest udsatte områder. En bodystocking uden ærmer bliver nemlig åbnet og lukket utallige gange i løbet af blot én dag, når din baby skal skiftes. Du vil formentlig også skulle skifte din bodystocking uden ærmer på babyen et par gange i løbet af sådan en dag, enten fordi den er blevet våd af savl, beskidt eller har fået gylp ned ad sig. Derfor anbefaler vi også, at man har et lille lager af disse bodystockinger uden ærmer liggende i skabet.

Joha og Katvig

Hos Ugleunger forhandler vi bodystocking uden ærmer fra mærkerne Katvig og Joha. Dette gør vi, fordi vi ved, at disse mærker har babytøj, der både er solidt, lavet af utrolig gode og bløde materialer, og så har produkterne kvaliteten i top. Og sidst men ikke mindst, så står bodystocking uden ærmer fra Joha og Katvig også til en pris, der er til at betale. Med et udvalg fra begge mærker kan vi samtidig sørge for, at der er nogle flotte designs og farver til enhver smag. Bodystocking uden ærmer er nemlig super brugbart til den lille baby som en undertrøje, hvis din lille pige for eksempel skal have en fin kjole på uden på, eller din lille dreng skal have en sej trøje på uden på, så sørger du altid for at din baby kan holde varmen med sådan en bodystocking uden ærmer. Vi ønsker fra Ugleungers side, at du med dette udvalg kan finde lige netop den bodystocking uden ærmer, som du mangler til din baby. Find her alle vores bodystocking til babyer 0-1 år

Luk igen
Læs mere
Luk igen

Varer 1-24 af 42

Side
pr. side
Stigende orden
 1. -35%
  Body uden ærmer hvid og lysegrøn sommeruld - Ice Cream print
  90,35 kr Normalpris 139,00 kr
  Se mere
 2. -35%
  Body uden ærmer hvid og sart rosa sommeruld - Ice Cream Print
  90,35 kr Normalpris 139,00 kr
  Se mere
 3. -35%
  Body uden ærmer i råhvid økologisk bambus - Pelikan print
  64,35 kr Normalpris 99,00 kr
  Se mere
 4. -30%
  Body uden ærmer Mørkegrøn Uld-silke
  104,30 kr Normalpris 149,00 kr
  Se mere
 5. -30%
  Body uden ærmer i mørk kobber uld-silke
  104,30 kr Normalpris 149,00 kr
  Se mere
 6. -45%
  Body uden ærmer lys grøn økologisk bomuld
  48,95 kr Normalpris 89,00 kr
  Se mere
 7. -45%
  Body uden ærmer blå melange økologisk bomuld
  48,95 kr Normalpris 89,00 kr
  Se mere
 8. -45%
  Gråmeleret body uden ærmer i rib økologisk bomuld
  48,95 kr Normalpris 89,00 kr
  Se mere
 9. -45%
  Blåmeleret body uden ærmer i rib økologisk bomuld
  48,95 kr Normalpris 89,00 kr
  Se mere
 10. -45%
  Rosameleret body uden ærmer i rib økologisk bomuld
  48,95 kr Normalpris 89,00 kr
  Se mere
 11. Grå body uden ærmer i uld-silke
  149,00 kr
  Se mere
 12. Lyserød body uden ærmer i bambus
  89,00 kr
  Se mere
 13. Body uden ærmer i mørkeblå bambus
  89,00 kr
  Se mere
 14. Hvid body uden ærmer i bambus
  89,00 kr
  Se mere
 15. Body uden ærmer i økoloisk bomuld
  89,00 kr
  Se mere

Varer 1-24 af 42

Side
pr. side
Stigende orden