Luffer

Find varme og lune luffer til din baby

Det kan godt være lidt af en udfordring at finde de rette luffer til en lille baby, men de små hænder skal jo holdes varme, og derfor er luffer højest nødvendige. Her hos Ugleunger kan du finde et stort udvalg af luffer til din baby i mange materialer, farver og designs, så I roligt kan bevæge jer udenfor på trods af kølige temperaturer.

Bløde og behagelige luffer til din baby

En af udfordringerne ved luffer til en baby er, at han eller hun formentlig ikke er ret tilfreds med at have dem på. Ofte forsøger babyer at tage lufferne af igen og igen. Derfor er det rigtig vigtigt at købe de rigtige luffer til babyen, der er både bløde og behagelige for din baby at have på. Hos Ugleunger kan du købe luffer fra Joha, som er et mærke, hvor kvaliteten er i top.

Desuden kan det være en fordel at købe et par luffer til babyen, som er af et bestemt materiale, såsom 100 % Merino uld eller 100 % soft uld, der begge er gode materialer i lækker kvalitet. Vi tilbyder dog et stort udvalg, og det er bare med at udforske de forskellige materialer, så du kan finde det helt rigtige til din baby.

God kvalitet der holder de små hænder varme over vinteren

Udover at den gode kvalitet sikrer, at lufferne er behagelige og bløde for din baby at have på, sikrer de fine materialer også, at din babys små hænder med garanti bliver holdt varme. Og dette er en vigtig faktor, specielt i de kolde efterårs- og vintermåneder. Så hvis du køber en af de mange fine luffer, slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt din babys hænder holder sig varme, når han eller hun skal ud i barnevognen for at sove middagslur.

Hvilken størrelse skal man vælge?

Det kan nogle gange være meget svært at finde ud af, hvilken størrelse der passer til ens baby. Når det kommer til luffer, findes de i disse forskellige størrelser: 50/60, 70/80, 90/100. Den første størrelse, 50/60, er til de helt nyfødte og de andre er til babyen, der er nogle måneder gammel. Det er vigtigt, at lufferne ikke bliver så store, at de nemt falder af den lille hånd igen. Fra din baby er over seks måneder anbefaler vi desuden, at du anskaffer nogle luffer, hvor der også er en tommelfinger i. Med sådanne luffer vil din baby nemlig kunne gribe ud efter ting, selvom han eller hun har luffer på, og på den måde er der større sandsynlighed for, at din baby rent faktisk har lyst til at beholde lufferne på.

Lukk igjen
Læs mere
Lukk igjen

24 varer

pr. side
Stigende orden

24 varer

pr. side
Stigende orden