Din Joha specialist

UNIQUE GIFTS & PERSONALISED GIFTS Lorem ipsum dolor sit amet
  • ★ Kontakt ★
    Info@ugleunger.dk eller tlf. +45 71990398

  • RETUR & FRAGT - Klik her
    Fri fragt fra 499 kr.

Retur og fragt hos Ugleunger

 

Vi kører udsalg, så du kan forventes lidt længere leveringstid. Vi forventer din bestilling afsendes indenfor 2-4 hverdag.

 

Returvarer

Vi bruger et eksternt firma til, at pakke vores ordrer, hvorfor vi ikke kan ombytte her hos os. Ved ombytning eller køb af nye varer, henviser til en ny bestilling her på shoppen. Vi betaler pengene tilbage når returvaren modtages her hos os. Du kan købe en GLS returlabel hos os lige her til 39 kr.

Ved køb af returlabel bruger den indtastet adresse som afsender adresse. Når du har gennemført handlen af returlabel, så generer vi en returlabel direkte fra GLS system. Returlabel koster 39 kr. inkl. moms. og pakken er forsikret hele vejen fra registrering af pakken hos GLS pakkeshop til levering hos os. Vedlæg en seddel i pakken med ordrenummer - så refunderer vi penge de varer der er returneret.

Vigtig information. Der skal ikke være andre produkter i kurven når du handler returlabel.

GLS Returlabel købt hos Ugleunger

 

Fri fragt til Danmark opnås v. køb over 499 kr. uanset fragtmulighed.

Vi sender pakkerne som ordrerne kommer ind. Dog har vi afsat tre dage om ugen, hvor vi minimum pakker og sender pakker afsted. Der er fart på i vores pakkeri, hvorfor det ofte vil være tre dage om ugen vi sender pakker afsted. Alle ordrer modtaget om fredagen og i weekenden pakkes mandag og du vil så modtage den tirsdag.

 

Fragtpriser

GLS Erhverv, DK = 29 kr.

Du kan vælge, at få pakken leveret til din arbejdsplads. GLS kører pakken til din arbejdsplads og du står på som ordre refence, hvis du selv vælger det ved betalingen.

GLS pakkeshop, DK = 29 kr.

Du kan vælge, at få din pakke leveret til en af de mange pakkeshop over hele landet. GLS dækker hele danmark og det meste af europa. Valgmuligheder kan ses unver betalingsforløbet.

 

GLS International:

GLS dækker godt i Norden. Du kan sagtens få bestilt din pakke til Norge og Sverige for eksempel og endda til gode priser. Vælg GLS International under bestillingsforløbet.

Sverige = 59 kr. (FRI fragt fra 1500,-)

Norge = 199 kr. (inklusiv fortolling af din pakke - Ingen ekstra kostnader). FRI Fragt fra 1500,-

Rusland = 500 kr.

Grønland =169 kr. (FRI Fragt fra 1500,-). Din pakke sejles med skib, så regn med længere leveringstid.

Færøerne = 275 kr. (FRI Fragt fra 2500,-)

 

Hvis du har nogle spørgsmål til de forskellige fragtmuligheder, så ringer eller skriver du bare til os på info@ugleunger.dk og telefon 71990398.

Ved reklamation vil vi dække returomkostningerne for dig.

Med venlig hilsen

June og Mikael Hansen

Ugleunger.dk, Klempegårdsvej 45, 4140 Borup