Baby

Babytøj til nyfødte i størrelse 0-1

I det helt tidligere babystadie sker der udvikling dagligt for en lille ny babydreng og babypige. Et af de vigtige valg man som forældre skal træffe, er hvad for noget tøj den lille skal have på. Tøjet til en nyfødt skal have god pasform. Babyen skal kunne bevæge sig i tøjet - både nat og dag og babyen skal bare helt fundamentalt føle sig rigtig godt tilpas i tøjet. Sidst men ikke mindst, så er det vigtigt, at den lille kan ånde. Alt imens dit barns velvære er i højsædet, så kommer der her et godt fif til dig som forældre. Du skal bruge rigeligt med babytøj i str. 0-1 år i starten. Hos os finder du tøj til 0-1 årige babyer i prisvenlige niveauer, så både økonomi og kvalitet kan hænge sammen. Vi har valgt at føre babytøj der overholder store krav og holder høj kalitet i babytøjs-produktionen. Vi fører GOTS certificeret og EU blomstermærket babytøj. Det sikrer høj kvalitet og du kan samtidig have god samvittighed.

Hvad gør Økologisk bomuld særlig godt som babytøj?

Økologisk bomuld er en populær valgmulighed til babytøj af flere årsager:

Blød og behagelig: Økologisk bomuld er naturligt blødt og behageligt, hvilket gør det ideelt til sarte babyhud.

Åndbart: Økologisk bomuld er også åndbart, hvilket betyder, at det tillader luft at cirkulere frit, og hjælper med at reducere risikoen for overophedning.

Hypoallergenisk: Økologisk bomuld er mindre tilbøjeligt til at forårsage allergiske reaktioner, da det ikke er behandlet med skadelige kemikalier eller pesticider, som kan være til stede i konventionel bomuld.

Miljøvenligt: Økologisk bomuld er dyrket uden brug af pesticider og kemikalier, hvilket gør det mere miljøvenligt og bæredygtigt end konventionel bomuld. Det er derfor et godt valg for forældre, der ønsker at tage hensyn til miljøet.

Langtidsholdbar: Økologisk bomuld er også kendt for at være holdbart og langtidsholdbart, hvilket gør det til en god investering for forældre, der ønsker at købe kvalitets babytøj, der holder i lang tid.

I alt taget, er økologisk bomuld et godt valg for babytøj på grund af dets naturlige egenskaber og bæredygtighed, og fordi det er mindre tilbøjeligt til at forårsage allergiske reaktioner eller irritation på sart babyhud.

Find tøj til baby i uovertruffen kvalitet

Børn – i særdeleshed babyer – udtrykker ikke nødvendigvis deres eventuelle utilfredshed med tøjet, hvis det f.eks. ikke er tilstrækkeligt åndbart eller fremkalder kløe. Det er derfor din opgave at finde noget tøj, der tager højde for barnets følsomme hud og barnets behov for at holdes varm og tryg. For at sikre alt dette er det nødvendigt at købe babytøj i høj kvalitet. Det bedste babytøj er både åndbart, temperaturregulerende og med få (eller ingen) syninger. Er tøjet fri for både kemi og syninger, så vil det have en positiv indvirkning på barnets velvære. Alle mennesker – inkl. babyer – er forskellige, hvorfor du skal forsøge at snævre dig ind på dit barns behov. I alle tilfælde skal man dog gå efter tøj i høj kvalitet og med den rette pasform.

For at købe babytøj i høj kvalitet skal man ikke nødvendigvis gå efter ét bestemt materiale. De mest anvendte – og populære – materialer er dog bomuld og uld. Igen skal man dog være opmærksom på, at uld ikke bare er uld, og det samme gælder for bomuld. F.eks. vil uld i lav kvalitet kunne fremkalde rigtig meget kløe og ubehag hos den lille. Til gengæld vil kvalitetsuld kunne sikre barnet en rigtig tryg fornemmelse takket være de åndbare og temperaturregulerende egenskaber. Det kan også være ideelt at købe tøj, der består af både uld og bomuld, så man får det bedste fra begge verdener. På den måde får man både glæde af bomuldens blødhed såvel som uldens varmeregulerende effekt. En anden populær (men lidt dyrere) kombination er uld / silke, hvor man bl.a. kan glæde sig over, at materialekombinationen leverer en vis selvrensende effekt.

Om du er mest til ren uld, uld og bomuld eller en helt tredje kombination, så kan vi kun opfordre til at købe babytøj i højeste kvalitet. Vores tøj til babyer lever op til selv de strengeste kvalitets- og miljøkrav. Derved kan du være helt tryg ved at handle babytøj fra vores sortiment. Vi går ikke på kompromis, og det synes vi heller ikke, at du skal gøre.

Brug for hjælp til at finde det rette babytøj til drenge og piger?

At købe babytøj lyder måske umiddelbart let og ligetil – og det kan det da også være. Der kan dog opstå mange spørgsmål i denne proces. Hvilke materialer skal jeg gå efter? Hvilken størrelse skal jeg vælge? Hvad betyder de forskellige certificeringer? Spørgsmålene er mange, og vi sidder klar til at besvare dem alle.

I bund og grund er der ikke den store forskel på at købe babytøj til drenge og babytøj til piger. Dog kan der selvfølgelig være forskel på, hvilket tøj der er mest egnet til drenge og piger mht. farver og motiver. Blå og grøn er sikre farver til drengebarnet, mens forældre med pigebørn typisk går efter farver som lyserød og lilla. Vores lagerførte babytøj er delvist inddelt i dreng og pige, men der findes også masser af unisex produkter. For at gøre din søgen lidt lettere kan du evt. angive køn, så udvalget bliver indsnævret. Det er også muligt at angive størrelse, materiale, kategori m.v. Har man derfor nogle konkrete præferencer, så er det oplagt at bruge denne form for filtrering. Vi har selvfølgelig også en glimrende søgefunktion, der kan bruges til at finde specifikke produkter.

Selvom vi har forsøgt at gøre det så nemt som muligt at finde det helt rette babytøj til både piger og drenge, så har vi fuld forståelse for, at du synes, at valget er svært. Har du f.eks. et barn med særlige behov, og vil du gerne tage hensyn til dette, så kan det være belejligt med lidt faglig vejledning og sparring. Vi kan bl.a. guide dig til de mest skånsomme produkter, hvis der skal tages højde for allergier e.l.

Vil du gerne have hjælp til at købe det rigtige babytøj, så ring, skriv en e-mail eller udfyld vores kontaktformular. Som hovedregel vil du modtage svar inden for ét døgn – og maksimalt tre døgn. Du kan også benytte dig af disse supportmuligheder, hvis du har spørgsmål til din ordre, har et ønske omkring nye mærker eller produkter etc.

Disse faktorer bør fylde mest i dit valg af babytøj

De fleste forbrugere – ikke mindst forældre – vil kunne nikke genkendende til, at kvalitet er den vigtigste enkeltstående faktor ved køb af tøj til baby. Der er dog også god grund til at fokusere på andre faktorer, når der skal shoppes nyt til guldklumpens garderobe.

Foruden kvaliteten, som vi allerede har pointeret vigtigheden af, så bør pasform være en vigtig prioritet. Den gode pasform er med til at sikre, at barnet føler sig tryg, og at der er plads til bevægelse og udvikling. Hvad angår pasform, så er der ikke noget facit. Babyer er nemlig forskellige i både højde og drøjde, ligesom graden af følsomhed kan variere fra baby til baby. I de fleste tilfælde vil den strækbare og luftige pasform dog gå rent ind. Tøjet skal sidde til, men det skal ikke være så stramt, at barnet bliver begrænset i at udvikle dets sanser. Dette er meget vigtigt at have in mente.

Så er der også designet, der helt åbenlyst og logisk betyder mere for forældrene end for barnet. Det er ikke desto mindre helt normalt at foretrække pænt babytøj i søde farver og med sjove motiver. Der findes dog også helt basic babytøj uden vilde motiver og pangfarver, såfremt man foretrækker det enkle outfit til barnet. En populær trend er at købe stribet babytøj, der vil klæde enhver baby. Igen er det en smagssag, hvad man er mest til. Designet bør betyde noget, men pasformen og kvaliteten vil alt andet lige have den største betydning for barnets udvikling og velvære.

Slutteligt spiller prisen naturligvis en rolle. Hos ugleunger.dk henvender vi os ikke til ét bestemt segment. Vores tøj til babyer er i høj kvalitet, men vi kan takket være god købmandskab tilbyde produkterne til konkurrencedygtige priser. Derved vil alle – uanset beskæftigelse og økonomi – kunne forkæle baby med tøj i enestående kvalitet. For ekstra gode rabatter opfordrer vi til at besøge vores online babytøj outlet.

Køb af babytøj med god samvittighed: Vi tager ansvar for miljøet

En baby har ikke kun brug for en masse nærhed og fysisk kontakt. Ganske rigtigt skal man huske at kærtegne barnet, holde det tæt og stimulere dets sanser. Du skal dog også sørge for, at barnet føler sig tilpas og tryg, når du ikke lige er i nærheden. I den anledning spiller tøjet en stor rolle. Babys hud er meget følsom, hvorfor tøj spækket med kemi er et no-go. Kemikalieholdigt babytøj vil ikke kun kunne fremkalde kløe og udslæt, men kan også være allergifremkaldende. Af følgende grund bør man udelukkende købe babytøj i høj kvalitet – og kvalitetstøj er naturligvis fri for skadelige kemikalier.

Ftalater, naftalin og nonylphenolethoxylater er blot nogle af de skadelige stoffer, der findes i meget tøj, herunder babytøj. Disse stoffer – og andre stoffer i samme boldgade – kan være hormonforstyrrende og allergifremkaldende. For at undgå at udsætte baby for dette skal man sætte sig grundigt ind i materialesammensætningen og produktionen bag et produkt. En god idé kan være at holde sig til få mærker, der er kendt for at producere kvalitetsbabytøj uden kemikalier af nogen art.

Ugleunger.dk har netop specialiseret sig i salg af økologisk babytøj uden kemi. Vi forhandler bl.a. tøj fra Joha, der er godkendt til at benytte EU ECOLABEL (også kendt som EU-Blomsten. Derudover fører vi et bredt udvalg af Katvig babytøj, der er fremstillet af GOTS certificerede materialer. Vi er både stolte og beærede over at bidrage til den miljøvenlige tøjproduktion i samarbejde med bl.a. Joha og Katvig. Du kan også støtte op ved at handle babytøj fra de to passionerede tøjleverandører.

På vores mange produktsider skilter vi altid med, hvilket firma der står bag tøjet, og hvilke materialer der er anvendt. Endvidere svarer vi gerne på spørgsmål omkring certificeringer og andet, hvis du skulle være i tvivl om noget.

Hurtig levering af tøj til babyer i hele landet

Som kunde hos ugleunger.dk kan du ikke kun nyde godt af lave priser og god service ved køb af babytøj. Du kan selvfølgelig også opleve vores hurtige og gnidningsfrie levering. Alle ordrer leveres i samarbejde med GLS, der byder på levering til både pakkeshops og erhvervsadresser. Ved bestilling angiver du nemt og bekvemt, hvortil du vil have leveret din pakke fyldt med lækkert nyt tøj til baby. Leveringstiden er på få hverdage.

Under fragt vil du altid kunne følge med i, hvornår vi pakker ordrer, og hvor lang tid der i så fald vil gå, inden du har pakken i hænde. Som en ekstra god service giver vi dig mulighed for at tracke din ordre. Dette sker i samarbejde med GLS, der har udviklet et brugervenligt track and trace system. Er du i tvivl om, hvorvidt din ordre er behandlet og er på vej til levering, så skriv til os. Under fanen fragt bliver du foruden leveringstiden gjort klogere på leveringsprisen og vores fragtfri grænse.

Vi leverer selvfølgelig tøj til babyer i hele landet.

Luk igen
Læs mere
Luk igen
pr. side

Varer 1-36 af 1909

Stigende orden
 1. Natdragt med skjult fod blå økologisk bomuld med SKATE print
  199,00 kr.
  Se mere
 2. Pyjamas sæt med skjult fod blå økologisk bomuld med SKATE print
  249,00 kr.
  Se mere
 3. Natdragt i creme-råhvid økologisk bomuld med prinsesseprint
  199,00 kr.
  Se mere
 4. Pyjamas i creme-råhvid økologisk bomuld med prinsesseprint
  249,00 kr.
  Se mere
 5. Natkjole i creme-råhvid økologisk bomuld med prinsesseprint
  249,00 kr.
  Se mere
 6. Hipster i creme-råhvid økologisk bomuld med prinsesseprint
  79,00 kr.
  Se mere
 7. Trusse i creme-råhvid økologisk bomuld med prinsesseprint
  79,00 kr.
  Se mere
 8. Undertrøje i creme-råhvid økologisk bomuld med prinsesseprint
  99,00 kr.
  Se mere
 9. Heldragt i grøn blød merinould med mønster
  569,00 kr.
  Se mere
 10. Heldragt i gråmeleret beige 100% merino uld
  299,00 kr.
  Se mere
 11. Hjelm i gråmeleret beige 100% merino uld
  129,00 kr.
  Se mere
 12. Body med krave i gråmeleret beige 100% merino uld
  229,00 kr.
  Se mere
 13. Langærmet body i gråmeleret beige 100% merino uld
  229,00 kr.
  Se mere
 14. Heldragt i beigefarvet 100% merino uld med svampeprint
  299,00 kr.
  Se mere
 15. Body med sideluk i beigefarvet 100% merino uld med svampeprint
  229,00 kr.
  Se mere
 16. Langærmet body i beigefarvet 100% merino uld med svampeprint
  229,00 kr.
  Se mere
 17. Heldragt i mørk bordeaux uld-silke med blondekant
  329,00 kr.
  Se mere
 18. Hjelm med knap i mørk bordeaux uld-silke med blondekant
  119,00 kr.
  Se mere
 19. Body med puff ærmer i mørk bordeaux uld-silke med blondekant
  229,00 kr.
  Se mere
 20. Body med sideluk i mørkegrøn uld-silke
  229,00 kr.
  Se mere
 21. Body med sideluk i mørk bordeaux uld-silke med blondekant
  229,00 kr.
  Se mere
 22. Kortærmet body i mørkegrøn uld-silke
  189,00 kr.
  Se mere
 23. Kortærmet body i mørk bordeaux uld-silke med blondekant
  189,00 kr.
  Se mere
 24. Body uden ærmer i mørkegrøn uld-silke
  169,00 kr.
  Se mere
 25. Body uden ærmer i mørk bordeaux uld-silke med blondekant
  169,00 kr.
  Se mere
 26. Leggings med fod i mørkegrøn uld-silke
  229,00 kr.
  Se mere
 27. Leggings med fod i mørk bordeaux uld-silke med blondekant
  229,00 kr.
  Se mere
 28. Savlesmæk i mørk bordeaux uld-silke med blondekant
  69,00 kr.
  Se mere
 29. Savlesmæk i mørkegrøn uld-silke
  69,00 kr.
  Se mere
 30. Hjelm med knap i mørkegrøn uld-silke
  119,00 kr.
  Se mere
 31. Heldragt i mørkegrøn uld-silke
  329,00 kr.
  Se mere
 32. Langærmet body i mørkegrøn uld-silke
  229,00 kr.
  Se mere
 33. Heldragt i mørkegrøn enkeltlags merino uld
  349,00 kr.
  Se mere
 34. Heldragt i bordeaux i enkeltlags 100% merino uld
  349,00 kr.
  Se mere
 35. Body med sideluk i mørkegrøn enkeltlags merino uld
  199,00 kr.
  Se mere
 36. Body med sideluk i bordeaux i enkeltlags 100% merino uld
  199,00 kr.
  Se mere
pr. side

Varer 1-36 af 1909

Stigende orden