Uldsokker

Uldsokker der holder din baby varm

Det er en god idé at have et par uldsokker til din baby. Uldsokker kan være nødvendige til middagsluren i barnevognen, så du ved, at dens små fødder altid holdes varme i tilfælde af, at han eller hun skulle sparke dynen af i løbet af sin lur. De er også yderst brugbare til situationer, hvor uldsokken anvendes som yderste lag på fødderne og som ekstra varmekilde omkring din babys fod. Dette kan være situationer såsom på køreturen, gåturen i bæresele, eller en hvilken som helst anden situation, hvor du gerne vil sikre dig, at din baby kan holde varmen.

Find de rette uldsokker hos Ugleunger

Her hos Ugleunger bestræber vi os altid på at tilbyde et stort udvalg af de forskellige beklædningsgenstande, som er nødvendige at have til den lille baby. Men samtidig sætter vi også en ære i, at vi kan stå inde for alt det tøj til babyer, som vi tilbyder. Derfor går vi op i, hvilket mærke og særligt hvilken kvalitet tøjet er i. Dette gælder naturligvis også, når det kommer til uldsokkerne til baby. Vi har først og fremmest sørget for at have et stort udvalg af både størrelser og farver, når det kommer til uldsokker til den mindste. Samtidig har vi sørget for, at uldsokkerne her på siden er af høj kvalitet, samt i gode materialer, og netop derfor forhandler vi uldsokkerne fra mærket Joha. Vores udvalg af uldsokker fra Joha går helt ned til størrelse 13, som passer til den nyfødte, og størrelser op til babyen, der runder det første år. Når det kommer til farverne på uldsokkerne, så kan vi tilbyde alt fra de lilla, røde og lyserøde farvernuancer, samt mange forskellige blålige nuancer. Står du desuden selv og mangler et par uldsokker, så kan du tage det med i kurven, for vi forhandler ligeledes et stort udvalg af uldsokker, der passer til den voksne forældre – i samme farver og materiale så du kan matche din baby.

Høj kvalitet og gode materialer

Vi forhandler uldsokker fra mærket Joha, så vi med garanti kan love dig, at de er i høj kvalitet og kun produceret i gode materialer, som passer godt på din babys små fødder. Uldsokkerne er produceret i uld og er ribstrikket, hvilket giver en god elasticitet og en god pasform omkring foden, og så sørger ulden for, at fødderne holdes varme. Derudover er materialerne med garanti slidstærke og holder varmen på trods af de mange maskinvaske, som babytøj ofte udsættes for. Hvis du gerne vil sikre dette, kan du for en sikkerheds skyld desuden smide en halv liter af uldvaskemidlet fra Joha med i kurven, som du kan anvende, når du skal vaske uldsokkerne. På den måde sikrer du, at uldsokkerne bevarer den fine pasform og den bløde struktur.

Lukk igjen
Læs mere
Lukk igjen

Varer 1-24 af 33

Side
pr. side
Stigende orden

Varer 1-24 af 33

Side
pr. side
Stigende orden