Præmatur

Præmature babytøj

Du har ingen magt over, hvornår din baby melder sin ankomst, og i nogle tilfælde vil den lille baby ud før tid. Er din baby kommet før til verdenen end planlagt, kender du formentlig til de udfordringer, det kan give, når du skal finde tøj, som passer til den lille baby. Her hos Ugleunger tilbyder vi et stort udvalg af tøj til præmature fødte børn, så du kan iføre din baby i komfortabelt kvalitetstøj i flotte designs.

Stort udvalg af tøj til præmature babyer

Her på vores side finder du et stort udvalg af babytøj til præmature babyer. Tøjet er nøje udvalgt, så der er lidt til enhver smag, og så I som forældre til en for tidligt født baby, blot kan købe det meste tøj ad en omgang, og dermed i stedet bruge din tid på den lille nye. Du finder alt fra langærmede bodies, kortærmede bodies, bodies uden ærmer til heldragter, samt leggings med eller uden fod, huer og meget mer tøj til.

Forskellige størrelser og den bedste kvalitet

Når det kommer til babytøj til den præmature, er det naturligvis vigtigt, at have nok tøj i den lille størrelse. Her hos Ugleunger har vi tøj helt ned til størrelsen 40 og op, så du kan finde tøj, der sidder behageligt og rigtig på din baby. Udover at tøjet gerne skulle passe til din babys størrelse, har vi også sørget for, at vores store udvalg af præmatur babytøj er i rigtig god kvalitet. Tøjet til den præmature er nemlig udvalgt nøje, således at kvaliteten er i top, og det kan passe på, og ikke mindst varme den lille baby.

Spar tid - specificer din søgning for at finde det rette tøj

Når det kommer til tøj til den lille baby, ved forældre for det meste lige nøjagtigt, hvad der er bedst til ens egen baby. Og udover dette er det ikke ligefrem tid, man har allermest af, når man har en lille nyfødt baby, der kræver ens opmærksomhed døgnet rundt. Derfor kan vi anbefale dig, at du sparer tid ved at udnytte vores system af filtrering. Her kan du for det første afkrydse, om du søger tøj til en dreng eller pige, eller til unisex, hvis du ønsker mere kønsneutralt tøj. Derudover kan du selvfølgelig også afkrydse, hvilke størrelser du er interesseret i, og på den måde får du altså kun fremvist det tøj, som er til rådighed med dine kriterier. Du bør også være bevidst om, hvilket materiale tøjet er lavet af. Mens nogle ønsker at iføre deres børn åndbart bomuld, går andre efter uld eller silke. Søger du efter specifikke materialer, kan du indskrænke din søgning her på siden. Vi har nemlig et stort udvalg af tøj til præmature babyer i mange forskellige materialer, så der burde være noget for enhver smag, om man så er til blandingen af 85 % uld og 15 % silke, 100 % uld, eller om man kun går efter de økologiske materialer. Gå her tilbage til vores tøjudvalg til babyer 0-1 år

Lukk igjen
Læs mere
Lukk igjen

Varer 1-24 af 241

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Heldragt blå uld-silke med ribform
  269,00 kr
  Se mere
 2. -35%
  Hjelm i råhvid økologisk bambus - Pelikan print
  57,85 kr Normalpris 89,00 kr
  Se mere
 3. -30%
  Heldragt med skjult fod mørkegrøn salvie ren uld med leopard mønster
  209,30 kr Normalpris 299,00 kr
  Se mere
 4. -30%
  Leggings mørkegrøn salvie ren uld med leopard mønster
  118,30 kr Normalpris 169,00 kr
  Se mere
 5. -30%
  Leggings brændt kobber i ren uld med leopard mønster
  118,30 kr Normalpris 169,00 kr
  Se mere
 6. -30%
  Body med sideluk mørkegrøn salvie ren uld med leopard mønster
  118,30 kr Normalpris 169,00 kr
  Se mere
 7. -30%
  Body med sideluk brændt kobber i ren uld med leopard mønster
  118,30 kr Normalpris 169,00 kr
  Se mere
 8. Hjelm i petroliums-farvet ren uld
  89,00 kr
  Se mere
 9. Hjelm i brændt safran-farvet ren uld
  89,00 kr
  Se mere
 10. Hjelm brændt karamel i ren uld
  89,00 kr
  Se mere

Varer 1-24 af 241

Side
pr. side
Stigende orden