Handelsvilkår hos Ugleunger

 

Generelle oplysninger
Juridisk navn: Ugleunger.dk v/Mikael Hansen
Organisationsform: Enkeltmandsfirma
CVR-nr. 34926808
Adresse: Krotoften 31, 4140 Borup.
Returnerings adresse: Krotoften 31, 4140 Borup
E-mailadresse: info@ugleunger.dk
Telefonnummer: +45 71990398

 

Vi er e-mærket:

Ugleunger er e-mærket, se vores certifikat her

Betaling med kreditkort:
Ved enhver betaling vil vi først hæve beløbet, når varen er sendt af sted fra vores lager. Vi modtager følgende kort: VISA/Dankort, VISA electron, Mastercard og Maestro.  Vi opkræver ingen kortgebyr!


Anden betalingsform:
Du kan betale med mobilepay (Husk, at tilknytte dit kreditkort til nethandel og det kan du gøre i din MobilePay app).

Du kan betale med Apple Pay.

Du kan betale fleksibelt med VIABILL - se længere ned på siden. Hvis du betaler med dit tilknyttede VISA/Dankort, så har vi mulighed for, at give dig børnepenge kredit. Læg mærke til der er minimums køb påkrævet og altså kun gældende ved VISA/Dankort Læs mere om dette her.

Fuld returret:
Som kunde hos os giver vi dig 30 dages fuld returret. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail på info@ugleunger.dk, eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering.
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Varen skal pakkes i forsvarlig indpakning på samme måde som ved modtagelse. Du kan købe en returlabel af os for 39 kr. På den måde er pakken forsikret hele vejen fra dig til os. Læs mere om returnering her

Varens stand, når du sender den retur.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Nægtet modtagelse, eller pakken sendes retur automatisk uden køb af returlabel:
Pakker som nægtes modtagelse af dig, og som sendes automatisk retur vil blive fratrukket 39 kr. i returfragt inden kreditering. Du skal altid give os besked om dette.

 

Er du i tvivl, så kontakt os endelig på info@ugleunger.dk eller på telefon efter 16.00: +45 71990398.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet.
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Tilbagebetaling ved delvis fortrydelse af dit køb:

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varerretur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Ugleunger.dk v/Mikael Hansen
Krotoften 31
4140 Borup
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Hvis du ikke afhenter pakken og den sendes retur:

Fortrydes købet og lader du den gå tilbage uden afhentning, så giv altid besked. Du hæfter selv for vores returomkostning, som lige nu er DKK 39,-. Dette beløb svarer til, hvis du skulle købe en returlabel på vores shop.

 

Levering i Danmark - FRI Fragt fra 249,-

Vi benytter os af GLS ved alle leverancer.

GLS pakkeshop: Pris 29 kr. (men gratis fra 249,-)

GLS erhverv, til din arbejdsplads: Pris 29 kr. (men gratis fra 249,-)

 

Priser og Moms:
Alle priser som vises på vores webshop er angivet i danske kroner og er inklusiv moms.

 

Reklamation:
Vi gør en dyd ud af at være omhyggelig med at pakke dine varer. Men vi er jo alle mennesker, så fejl kan ske – også fra vores vedkommende. Skulle der være sket en fejl, og du har modtaget de forkerte varer, selvom bestilling var rigtig – så kontakt os, så vi kan lave en aftale om returnering. Ligeledes kan det ske, at vores leverandører kan lave en fejl. Vi har et rigtig godt samarbejde med alle vores leverandører, så du kan sende varen til os, og så vil vi sørge for, du får sendt en ny eller eventuelt får pengene tilbage – vi betaler naturligvis returfragten her. Du har naturligvis 24 måneders reklamationsfrist hos Ugleunger jf. købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Ugleunger v/Mikael Hansen
Krotoften 31
4140 Borup

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt på en vedlagt seddel der lægges inde i pakken. Inkluder dit ordrenummer i pakken.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Cookies på ugleunger.dk:
Vi benytter os af cookies, hvilket udelukkende sker for at kunne optimere vores side, og samtidig kunne give dig den bedste oplevelse som besøgende. Derudover benytter vi det til måling og analysering af alt vores trafik.

 

Anden form for tracking og automatiseringer:
Vi bruger Google analytics til, at analysere vores trafik på sitet. Vi bruger facebook som annonceplatform og kan vise dig relevante varer du har vist interesse for på vores shop. Alt sammen med den hensigt, at gøre shoppingoplevelsen så god som mulig hos os. Vi sender kun nyhedsbrev til dig, som aktivt selv har sagt Ja-tak - enten på vores shop eller på en af vores tilmeldingsformularer. Du kan altid afmelde dig nemt og sikkert i vores nyhedsbrev eller, hvis du har oprettet en konto hos os. Du kan også altid sende os en mail på info@ugleunger.dk og bede om, at få slette din tilmelding. Andre mails vi sender er kun relevante og udsendes kun ifm. dit køb hos os. Vi læser og måler det du har puttet i din indkøbskurv for, at kunne give gennemføre din handel hos os.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger når du handler os os: Navn, Adresse, telefonnummer og mailadresse. Vi registrerer og videregiver de personoplysnonger, som er nødvendige for at kunne levere den bestilte vare til dig. Vi videregiver din email og telefonnummer til GLS, så de kan sende dig track and trace information. Personoplysningerne registreres og gemmes i op til 5 år hos Ugleunger.dk v/Mikael Hansen, hvorefter de slettes. Dine oplysninger kan dog sagtens blive slettet før, hvis vi mener de ikke skal bruges mere, eller du selv ønsker, at få dem slettet.

Vi videregiver kun din email og købshistorik til Clerk.io, som hjælper os med vise dig relevante produkter mens du handler på vores shop. Altså først når du har indgået en handel/aftale med os og accepteret dette. Hvis du har accepteret, at modtage vores nyhedsbrev, så hjælper Clerk.io os også med, at vise relevante produkter inde i nyhedsbrevet.

Herunder ser du en liste af de virksomheder som behandler data for os og samarbejder med. Listen opdateres løbende:

Radarsofthouse (Hjælper med, at udikle og programmere Ugleunger shoppen. Har adgang til vores shopsystem, men foretager ikke ændrer i persondata for dig)

Klaviyo (Vores software til oprettelse og udsendelse af nyhedsbreve. Der vil være opbevaret data som din købshistorik, email og anden information du måtte have indtastet gennem en af vores formularer. Det kunne være tøjstørrelse, eller fødselsår på dit barn. Alt samme godkendt efter du har accepteret handlen hos os.

Google (Annoncering, samt sende emails og opbevaring af købsdata i Analytics. Her er det udelukkende ordrneummer på din ordre der kan releteres til dig køb, altså ikke noget persondata)

Facebook (Bruges til annoncering)

Clerk.io (Bruges til, at optimere din købsoplevelse hos os og kan vise dig relevant produkter ud fra din shopping adfærd på vores shop)

Vi samarbejder kun med databehandlere der overholder EU dataforordning når vi registrerer persondata på dig. Vi har underskrevne databehandleraftaler med disse leverandører. Er du i tvivl om noget som helst, så skriv nu endelig til os på info@ugleunger.dk

Du kan altid få indsigt i den data vi har om dig. Du kan altid få slettet alt den persondata vi har om dig. Kontakt os for dette.

Den dataansvarlige hos Ugleunger v/Mikael Hansen er indehaver Mikael Haugaard Bakkendorf Hansen. Du kan læse mere om persondatapolitik her

 

ViaBill betaling - Køb nu og betal når du vil:
Vi har indført VIABILL som betalingsmulighed for dig som kunde hos os. VIABILL kan du selv vælge om du vil benytte når du kommer til betalingsvinduet. Ved valg af VIABILL vil du i betalingsforløbet blive informeret om alle gebyrer og eventuelle renter. Det afhænger nemlig af, hvilken betalingsmulighed du benytter dig af.

Hvad gør VIABILL?
VIABILL giver dig mulighed for, at betale 14 dage efter dit køb i stedet for med det samme, som ved almindelig brug af kreditkort. VIABILL giver dig også mulighed for, at dele betaling op i enten 3, 6 eller 12 måneder hvor du afdrager løbende. LÆS HER OM HANDELSBETINGELSER HOS VIABILL Hvad kræver det?
Du skal have et betalingskort og NemID klar. Du skal være fyldt 18 år. Have dansk personnummer og folkeregistreradresse i Danmark. Du skal godkende VIABILL handelsbetingelser som du finder link til under betalingsforløbet og ved valg af betalingsprofil. Sidst men ikke mindst giver du VIABILL lov til, at foretage et kredittjek på dig - det er standard ved disse betalingsmuligheder.

Hvordan foregår det?
Når du har fundet alle dine varer hos os og lagt dem i indkøbskurven, går du til kassen. Blandt betalingsformer vælger du ViaBill. Herefter finder du den betalingsprofil, du ønsker. Når dine varer afsendes, modtager du et købsbevis/ordrebekræftelse fra os, som ved brug af kreditkort. Dette er din kvittering og til brug i forbindelse med reklamationer eller returnering. Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl, så skriv til os på info@ugleunger.dk. Du modtager en opkrævning fra ViaBill på den e-mailadresse, som du har angivet hos os. Det er denne opkrævning, som du bruger til betaling. DVS. du skal ikke betale for dine varer med det samme, men til gengæld på den måde og periode du har valgt i betalingsforløbet.

Hvem er VIABILL?
VIABILL er en virksomhed som specialiserer sig i fleksible betalingsløsninger. VIABILL koncernen er eget af en række professionelle investeringsselskaber og det offentlige, herunder Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser, Østjysk Innovation og NorthCap Partners.
Adresser og anden information:

 

Klageadgang.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Mikael Haugaard Bakkendorf hansen på info@ugleunger.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Nævnenes hus, Toldboden 2, 8800 Viborg www.naevneneshus.dk. For, at klage skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.100 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog mindst have været 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. Når du handler på en e-mærket shop (Som Ugleunger.dk), kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her . Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-kommissionens online klageportal her http://ec.europa.eu/odr

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdatert d. 17-09-2022