Nattøj

Nattøj til børn

På jagt efter blødt, ergonomisk og holdbart nattøj til børn? Så kan vi fortælle dig, at du har valgt at klikke dig ind på den helt rigtige hjemmeside. Vi har nemlig et kæmpe udvalg af nattøj til familiens mindste.

Vi er af den holdning, at ethvert barn fortjener et lækkert sæt nattøj, hvorfor vi forhandler nattøj til priser, hvor alle kan være med. Fælles for alt det nattøj, vi forhandler på shoppen, er, at kvaliteten og komforten er i top. Vores nattøj til børn er uden stramme ribkanter, sømme og andre elementer, der kan genere barnet og afbryde nattesøvnen.

Vores udvalg af nattøj spænder bredt – vi forhandler alt fra natkjoler og natsæt til t-shirts, undertrøjer, langærmede bluser og meget mere. Nattøjet er hovedsageligt tilegnet børn i aldersgruppen 6-12 år. Har du et barn i den aldersgruppe, så har vi helt sikkert noget nattøj, der passer til ham eller hende.

Nattøj skaber tryghed og velvære hos de mindste

Nattøj er ikke bare nattøj.

Vi mener, at nattøj snarere er et must-have end et nice-to-have for børnenes vedkommende. Nattøjet fra vores sortiment er nemlig med til at skabe tryghed og velvære for barnet. Dette får ikke kun barnet til at føle sig bedre tilpas, men kan også have en positiv indvirkning på barnets nattesøvn. For at barnet kan sove behageligt og ugeneret spiller netop nattøjet en stor rolle – og derfor anbefaler vi ikke, at man går på kompromis.

Nattøjet er dog ikke kun praktisk om natten. Det er også oplagt at finde frem, når barnet skal have læst godnathistorie om aftenen eller skal slappe af om eftermiddagen efter en lang dag i skolen. Ja, faktisk kan man bruge nattøj i mange forskellige forbindelser, og det bør derfor være at finde i ethvert barns garderobe. 

Ejer dit barn ikke allerede et natsæt eller andet nattøj? Så er det ved rette tid. Det er heldigvis aldrig for sent at forkæle sit barn med noget ergonomisk nattøj.

Ugleunger fører altid et bredt udvalg af nattøj til børn

Ugleunger fører, som du sandsynligvis allerede ved, et kæmpe udvalg af tøj til børn og baby. I den anledning er nattøj selvfølgelig ingen undtagelse. Vi vil vove at påstå, at vi har nattøj for enhver smag, så brug lige et par minutter på at gennemgå udvalget.

Fælles for alle de varer, du finder i kategorien nattøj, er, at vi har nøje udvalgt samtlige varer. Vi forhandler udelukkende nattøj, som vi selv kunne finde på at købe og lade vores børn bruge. Nattøjet er designet, udviklet og fremstillet af to velrenommerede mærker – Joha og Katvig. Der er tale om to tøjproducenter, der altid leverer varen, hvorfor du kan være helt tryg ved at købe nattøj til børn fra enten Joha eller Katvig.

Vores udvalg af nattøj til børn kan naturligvis variere fra sæson til sæson, men vi lover, at vi altid har en masse interessant nattøj for både piger og drenge. Ønsker du i øvrigt at blive holdt opdateret omkring, hvilke nye varer vi får hjem, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Det kan du gøre i bunden af vores hjemmeside, hvor du blot skal indtaste dit navn og din e-mailadresse.

Vi bestræber os på at have vores nattøj på lager i alle størrelser, men der kan forekomme udsolgte størrelser. Du er velkommen til at kontakte os, hvis den ønskede vare er udsolgt.

Nattøj til piger

Ugleunger forhandler naturligvis nattøj til både piger og drenge. Ønsker du at blive præsenteret for det nattøj, der er tilegnet piger, så skal du sætte flueben ved Pige øverst i venstre side. Du kan også sætte flueben ved Unisex, hvis du vil se det nattøj, der kan bruges af begge køn.

Vores nattøj til piger omfatter bl.a. natkjoler, pyjamassæt fra JOHA og KATVIG og andre lækre items i flotte farver. Nattøjet kommer i farver, der falder i de fleste pigers smag. Det drejer sig bl.a. om farver som rosa, lyserød, lilla og hvid.

Meget af nattøjet til piger byder ikke kun på søde farver, men også skønne prints. Det kan f.eks. være prints som æbler, kager og andre søde motiver. Der er dog også mulighed for at købe ensfarvet nattøj uden print, hvis man skulle ønske det.

Piger i aldersgruppen 6-12 år ved ofte, hvad de vil have, hvorfor du med fordel kan tage din pige med på råd, når der skal købes en ny natkjole e.l.

Nattøj til drenge

På udkig efter nattøj til din dreng? Og er din dreng mellem 6 og 12 år gammel? I så fald har vi helt sikkert noget nattøj, der vil passe ham og falde i hans smag. Sæt blot flueben ved Dreng og / eller Unisex for at udforske vores udvalg af nattøj til drenge.

Modsat nattøjet til piger, der byder på mange farver og motiver, så er nattøjet til drenge mere neutralt og afdæmpet. Til gengæld er kvaliteten og komforten i højsædet.

Vores nattøj til drenge består hovedsageligt af pyjamassæt og undertrøjer. Det er noget, der vil behage de fleste drengebørn.

Vores udvalg af nattøj til drenge bliver jævnligt udvidet og opdateret, så vi kan kun opfordre dig til at følge med. Det er dog meget tænkeligt, at det ideelle nattøj til dit barn allerede er at finde i vores sortiment.

Nattøj til børn i adskillige størrelser

Vi ønsker at tilbyde det bedste udvalg af nattøj til piger og drenge. Derfor har vi naturligvis sørget for, at vores nattøj kan købes i adskillige størrelser. Tøjet passer til børn i aldersgruppen 6-12 år. Befinder dit barn sig i den aldersgruppe, så vil du sandsynligvis kunne finde nattøj i den rigtige størrelse hos os.

Kender du allerede dit barns størrelse, så vil du nemt og hurtigt kunne finde det rigtige nattøj. Du har øverst på siden mulighed for at angive den ønskede størrelse, således at du kun bliver præsenteret for nattøj, der findes i den ønskede størrelse. Det kan f.eks. være størrelse 150, 140, 130, 120, 110 eller noget helt sjette.

De tilgængelige størrelser vil altid fremgå af de enkelte produkter. Når du er inde på et produkt, så kan du både vælge størrelse og antal.

Er du på bar bund i forhold til, hvilken størrelse du skal købe nattøjet i, så bør du anvende vores størrelsesguide. Du er også velkommen til at rette henvendelse til vores kundeservice.

Sådan finder du det rette nattøj til dit barn

Udvalget af nattøj til børn er kæmpestort, og derfor kan det være svært at vælge. Der er ingen, der siger, at du skal nøjes med at købe ét sæt, men er du på udkig efter det perfekte nattøj, så skal du holde tungen lige i munden.

Vi vil meget gerne gøre dig lidt klogere på, hvad du bør lægge vægt på, når du skal købe nattøj til dine guldklumper. Ved at gøre dig de nødvendige overvejelser på forhånd er der nemlig en større chance for, at du rammer plet, og at dine børn bliver glade for deres nye nattøj.

Tips til at finde nattøj til sine børn:

 1. Vær opmærksom på materialesammensætningen og kvaliteten – Nattøj til børn bør altid være i høj kvalitet, men der er selvfølgelig ingen regler uden undtagelser, hvis man tager udgangspunkt i det komplette marked. Ugleunger garanterer dog, at alt vores nattøj befinder sig i den helt høje kvalitetsende.

Det er svært at definere den perfekte materialesammensætning, da det langt hen ad vejen er en smagssag. Det er derfor helt op til dig, om du vil købe silke nattøj, uld nattøj eller noget helt tredje til dine børn. Foruden uld og silke forhandler vi nattøj af materialer som bambus m.v. En af de store fordele ved uld nattøj er, at det kan bruges hele året rundt, idet uld er temperaturregulerende. 

 1. Tag højde for sæsonen – Det er ingen hemmelighed, at der er noget nattøj, der egner sig bedre til sommerbrug end vinterbrug – og omvendt. Dette bør du tage højde for, når du skal købe nyt nattøj til dit barn.
 2. Stil også krav til det visuelle aspekt – Nattøj til børn skal naturligvis være komfortabelt, blødt og tryghedsskabende. Det vil dog også være et plus, hvis nattøjet ser sødt og pænt ud. Det vil både barnet og du som forælder sætte pris på.
 3. Lad barnet komme med sin mening – Børn i aldersgruppen 6-12 år er sjældent bange for at sige deres mening. Derfor kan du lige så godt lade dit barn komme til orde, når det nye nattøj skal i hus. Får han eller hun lov til at vælge, så er det mere sandsynligt, at nattøjet rent faktisk vil blive brugt.

Har du set vores mange gode tilbud på nattøj?

Ugleunger er ikke kun garant for et stort udvalg af nattøj til børn. Vi har naturligvis også et stort udsalg, hvor vi altid har en masse gode tilbud på nattøj til drenge og piger. Vores nattøj er i forvejen billigt, men med vores skarpe tilbud vil du kunne spare endnu flere penge på din bestilling. Hvis nattøjet er på tilbud, så vil det fremgå af produktet. Ofte kan der spares op til 40-50 % på kvalitetsnattøj til de mindste.

 

Luk igen
Læs mere
Luk igen
pr. side

27 varer

Stigende orden
 1. -40%
  Pyjamas i sort og grå tigerstribet økologisk bomuld til tween piger
  167,97 kr. Regular Price 279,95 kr.
  Se mere
 2. -40%
  Natkjole kobber og creme med print af små æbler
  161,97 kr. Regular Price 269,95 kr.
  Se mere
 3. -40%
  Pyjamas grøn og creme med print af små æbler
  161,97 kr. Regular Price 269,95 kr.
  Se mere
 4. -40%
  Pyjamas kobber og creme med print af små æbler
  161,97 kr. Regular Price 269,95 kr.
  Se mere
 5. -40%
  Natkjole creme økologisk bambus med print af vilde blomster
  119,97 kr. Regular Price 199,95 kr.
  Se mere
 6. -40%
  Pyjamas rosa økologisk bomuld med print af paraply
  119,97 kr. Regular Price 199,95 kr.
  Se mere
 7. -40%
  Pyjamas lysegrøn økologisk bomuld og blomsterprint
  119,97 kr. Regular Price 199,95 kr.
  Se mere
 8. -40%
  Nightdress
  161,97 kr. Regular Price 269,95 kr.
  Se mere
 9. -40%
  Pyjamas bordeaux med æbleprint økologisk bomuld
  161,97 kr. Regular Price 269,95 kr.
  Se mere
 10. Pyjamas i beige økologisk bomuld
  299,95 kr.
  Se mere
 11. Pyjamas gråmeleret økologisk bomuld
  299,95 kr.
  Se mere
 12. Pyjamas i grønmeleret økologisk bomuld
  299,95 kr.
  Se mere
 13. -45%
  Pyjamas creme, lys rosa og lilla miniæbler
  148,47 kr. Regular Price 269,95 kr.
  Se mere
 14. Pyjamas med miniæble print i blå
  269,95 kr.
  Se mere
 15. Pyjamas med miniæble print i mørk aubergine
  269,95 kr.
  Se mere
 16. -45%
  Pyjamas sæt i turkis med mikro æbleprint
  148,47 kr. Regular Price 269,95 kr.
  Se mere
 17. -45%
  Rosa pyjamas sæt med mikro æbleprint
  148,47 kr. Regular Price 269,95 kr.
  Se mere
 18. -45%
  Rosa natkjole med mikro æbleprint
  109,97 kr. Regular Price 199,95 kr.
  Se mere
 19. -45%
  Pyjamas sæt med brune og lyseblå miniæbler
  148,47 kr. Regular Price 269,95 kr.
  Se mere
 20. -45%
  Pyjamas sæt med rosa og brune miniæbler
  148,47 kr. Regular Price 269,95 kr.
  Se mere
 21. Uldvaskemiddel fra Joha til Uldtøj
  89,95 kr.
  Se mere
 22. Mørkeblå pyjamas i bambus
  249,95 kr.
  Se mere
 23. Lyserød pyjamas i bambus
  249,95 kr.
  Se mere
 24. -40%
  Drenge pyjamas sæt i turkisgrøn
  161,40 kr. Regular Price 269,00 kr.
  Se mere
 25. -40%
  Pyjamassæt til piger med lilla æbler
  161,40 kr. Regular Price 269,00 kr.
  Se mere
 26. Undertrøje, t-shirt, med ærmer i grå uld
  199,95 kr.
  Se mere
 27. Undertrøje, t-shirt, med ærmer i råhvid uld
  199,95 kr.
  Se mere
pr. side

27 varer

Stigende orden