Korte ærmer

Bodystocking med korte ærmer til din baby

Et must i garderoben til din baby er naturligvis en bodystocking med korte ærmer. Her hos Ugleunger har vi et stort udvalg af kortærmede bodystockings, så du kan finde lige netop den, der passer til dig og ikke mindst din baby. Vi forhandler de kortærmede bodystockings fra mærkerne Joha og Katvig, så vi med garanti kan sige, at de er af høj kvalitet og lavet af gode materialer, som passer godt på din baby.

Stort udvalg af kortærmede bodystockings til din baby

Vi forhandler et stort udvalg af bodystocking med korte ærmer til de nyfødte babyer og op til et-års alderen. Vi har desuden sørget for, at vores brede udvalg af bodystocking med korte ærmer kun består af bodystockings, der er nemme at tage på og af din baby, så du i højere grad kan gøre dette uden at få en utilfreds baby. Derfor er alle bodystockinger med korte ærmer med knapper i bunden og i siden, så der er godt med plads til at få bodystockingen over det lille hoved.

Derudover består vores bodystocking med korte ærmer primært af bodystocking med forstærket rib omkring både ærmegab samt lukningen, hvilket både er behageligt for den lille baby at have på, men som samtidig gør din bodystocking med korte ærmer ekstra slidstærk på de mest udsatte områder. En bodystocking med korte ærmer bliver nemlig åbnet og lukket utallige gange i løbet af blot én dag, når din baby skal skiftes. Derudover vil du formentlig også skulle skifte din bodystocking med korte ærmer på babyen til en ny et par gange i løbet af sådan en dag, enten fordi den er blevet våd af savl, beskidt eller har fået gylp på sig. Derfor anbefaler vi dig at have et lager af disse kortærmede bodystockinger i skabet, så der altid ligger en ny bodystocking klar til din baby.

Høj kvalitet, gode materialer og moderne designs

Hos Ugleunger forhandler vi som sagt bodystockings med korte ærmer fra både mærket Joha samt mærket Katvig. Dette gør vi, fordi vi ved, at disse mærker har babytøj, der både er solidt, af gode materialer og har kvaliteten i top - og så til en pris, der er til at betale. Med begge mærker kan vi samtidig sørge for, at der er nogle flotte designs og farver til enhver smag.

Materialerne, som de kortærmede bodystocking her er lavet af, er som sagt lavet i gode og ikke mindst slidstærke materialer, som forlænger levetiden af dine bodystockings med korte ærmer. Du kan derfor være sikker på, at den kan holde til de mange udskiftninger og vasketure, som den uundgåeligt bliver udsat for. Derudover er vores udvalg af bodystockings med korte ærmer nøje udvalgt, således at der er mange forskellige designs, materialer og farver. Vi ønsker fra Ugleungers side, at du med dette udvalg kan finde lige netop den bodystocking med korte ærmer, som du mangler til din baby. Derudover fører vi et sortiment, der passer til moden og de nyeste trends, så din baby kan være med på moden i de første leveår. Find her alle vores bodystocking til babyer 0-1 år

Lukk igjen
Læs mere
Lukk igjen

Varer 1-24 af 65

Side
pr. side
Stigende orden
  1. Ny

Varer 1-24 af 65

Side
pr. side
Stigende orden