info@ugleunger.dk eller tlf. efter 16.00 +45 71990398

Babytøj fra Joha og Katvig

UNIQUE GIFTS & PERSONALISED GIFTS Lorem ipsum dolor sit amet
  • FRI FRAGT alle DK ordrer

Joha - tøjproducent der laver tøj til baby, børn og voksne

Når du vælger Joha til dit barn, dig selv eller børnebørn, så kan du være sikker på høj kvalitet og god pasform. June og jeg fra ugleunger har selv inden vi startede webshop brugt Joha til vores egne børn og vi har altid været enormt begejstret for dette tøjmærke. Derfor var det helt naturligt, at Joha var den allerførste forhandler vi kontaktede og fik lavet en aftale med. Siden da har Joha været vores absolut bedste sælgende mærker, samt det mærke vi får allermest positivt feedback på. Jeg vil prøve, at beskrive hvorfor i det efterfølgende herunder.

Alt tøjet fra Joha står for høj kvalitet og god pasform. Joha’s børnetøjs-kollektioner er mærket med EU blomsten, hvilket sikrer minimal brug af kemikalier i produktions-processen. Ved denne mærkning mindskes miljøbelastningen ved deres tøjproduktioner. Ved produktion af børnetøj og tøj generelt kan der godt spildes en masse kemikalier og farvestoffer. Dette er helt naturligt, men børnetøj og tøjproducenter som Joha vil vi gerne handle med, da de gør en masse for, at mindske dette. Det beviser Joha ved, at kunne føre EU blomsten på deres børnetøj og babytøj.

Joha er en sund familie virksomhed med hovedsæde i Sunds ved Herning. Alt deres tøj produceres på gene fabrik i Ukraine og transporteres derfra videre til deres central lager lige nord for Berlin. Herfra distribueres alt det lækre Joha tøj videre ud til butikkerne i hele verdenen. Joha har lavet tøj siden 1963, hvor virksomheden blev grundlagt. Den kører videre i familiegenerationen. Høj kvalitet, god service er nøgleordene når vi handler med Joha.

Udover det fornemme mærke EU blomsten har Joha også fået alt deres uldtøj certificeret med det internationale Woolmark. Det danske tøjmærke Joha leverer topkvalitet til dig, din baby og dit barn. De fører babytøj op til str. 3-4 år. Joha laver derefter børnetøj op til størrelse 12 år. De fører uld og uld-silke til kvinder og en masse lækkert uld til mænd.

Vi fører Joha babytøj, børnetøj og voksentøj hos Ugleunger og glæder os til, at servicere dig.

Brands

  • Joha Babytøj og børnetøj fra Joha 0-12 år kan købes hos Ugleunger.dk
  • Katvig børnetøj i høj kvalitet kan købes hos Ugleunger.dk
  • EU blomsten sikrer miljørigtig tøj produktion
  • Uldmærket babytøj, børnetøj og voksentøj fra Joha
  • Uldmærkning på blandinger med bomuld og silke fra Joha
Forretning