Din Joha specialist

UNIQUE GIFTS & PERSONALISED GIFTS Lorem ipsum dolor sit amet
  • ★ Kontakt ★
    Info@ugleunger.dk eller tlf. +45 71990398

  • RETUR & FRAGT - Klik her
    Fri fragt fra 499 kr.

Om os - menneskerne bag Ugleunger

June og jeg bygger bl.a. vores liv på ærlighed, tryghed, sikkerhed, loyalitet og venlighed – Det vil vi også føre videre til ugleunger.dk.

Du skal som kunde hos June og jeg (Mikael) føle, der er mennesker bagved shoppen ugleunger.dk. Vi vil gerne markere os på markedet, som en personlig webshop og en udpræget god service. Vi gør en dyd ud af, at vise hvem vi er – så derfor vil du se et billede af vores familie på alle produktsider her på shoppen. Vi tror på, at vi kan distancere ved at have en synlig, og personlig tilgang til tingene - samtidig med en kanon god og ikke mindst hurtig service. Det kræver meget hårdt arbejde, men det er vi villige til.

Vi har selv tre børn. En dreng fra 2006 der hedder Niko. En pige fra 2012 der hedder Maja og en endnu en drenge fra 2014 der hedder Mads. Vi er selv oppe hver dag og lave madpakker, klargøre morgenmad, aflevere børn, hente dem igen, lave lektier, lave aftensmad, putte og pusle og læse godnathistorie. Familielivet og vores børn er vigtige for os. Samtidig elsker vi ugleunger.dk og arbejdet med shoppen, hvorfor vi har valgt at starte denne børnetøjs-webshop op ved siden af vores normale arbejde.

Vil du ikke læse mere så kan du starte med at shoppe hos os ved, at gå ind på forsiden af Ugleunger her:

Se en kort video om Ugleunger her:

Vejen og tilblivelsen af ugleunger.dk

Vi startede op med at købe en anden webshop i efteråret 2013, der hed karmakonfetti. Det var et sødt par, som drev shoppen. Vi besluttede os for at købe shoppen og regnede med, vi kunne bruge hele shopsystemet og drive den videre - måske bare under et andet navn – MEN VI TOG FEJL. Systemet som shoppen var bygget på var et ret gammelt system. Når vi prøvede at oprette nye sider plus nye varer, så begyndte hele sideopsætningen at ændre sig og forskubbe sig! – HVAD GØR MAN SÅ? – Vi har en webshop og en masse varer liggende, men kan ikke gøre noget… Ideen til ugleunger.dk opstod...

Dog måtte vi starte helt forfra, hvis vi ønskede at føre den ud i livet! Domænenavnet ugleunger.dk var ejet af nogle andre – et webbureau i Jylland. Vi var ret vilde med navnet. Vi mener, det symboliserer noget ret sødt med et dyr og ordet ”unger” sammen i ét. Webbureauet blev kontaktet, og vi kunne heldigvis overtage domænet – uden merpris eller noget! TAK! – vi er meget glade!

June og jeg havde allieret os med en dygtig webdesigner og en dygtig programmør. Programmøren havde dog for travlt med andre opgaver, så vi måtte midt i processen i gang med at finde en ny eller flere. Heldigvis har jeg (Mikael) gennem mange år i online-mediebranchen opbygget nogle tætte relationer og netværk. Alt blev sat i gang.. Vi endte op med, at tale med en rigtig sød og hjælpsom fyr, der hedder Jesper Brøndum, som driver RadarSofthouse, et bureau specialiseret i Magento shop udvikling. Han kunne løse opgaven meget hurtigt og han blev booket! Det er blevet starten på et langvarigt samarbejde, og Jesper benytter vi os af til rigtig mange ting også udover programmørdelen. En sindssyg dygtig, kompetent sød og rar fyr!

Mød vores familie her som alle er en del af Ugleunger på den ene eller anden måde. Vi glæder os til, at betjene dig!

JUNE OG MIKAEL HANSEN
 
Vores familie. June og Mikael, Mads, Niko og Maja:
 
 Billede af familien bagved shoppen Ugleunger.dk
Forretning