Familien bagved Ugleunger

 

June og jeg bygger bl.a. vores liv på ærlighed, tryghed, sikkerhed og venlighed – Det skal også gennemsyre Ugleunger.

Du skal som kunde hos os føle, der er mennesker bagved shoppen Ugleunger. Vi vil gerne markere os på markedet, som en personlig webshop og en udpræget god service. Vi gør en dyd ud af, at vise hvem vi er – så derfor vil du se et billede af vores familie på mange sider her på shoppen. Vi tror på, at vi kan distancere ved at have en synlig, og personlig tilgang til tingene - samtidig med en kanon god og personlig service. Det kræver meget hårdt arbejde, men det er vi villige til.

Vi har selv tre børn. En dreng fra 2006 der hedder Niko. En pige fra 2012 der hedder Maja og en endnu en dreng fra 2014 der hedder Mads. Vi er selv oppe hver dag, lave madpakker, klargøre morgenmad, aflevere børn, hente dem igen, lave lektier, lave aftensmad, læse godnathistorie og putte børn. Familielivet og vores børn er super vigtige for os. Samtidig elsker vi Ugleunger og arbejdet med shoppen og vores kunder. Shoppen er startet og kører mens vi begge to har et jobs ved siden af. Det har vi gjort helt bevidst, da alle i familien har skulle kunne følge med i den vækst vi har oplevet og stadig oplever. Selvom vi har jobs ved siden af shoppen, så leverer vi super god, personlig service og muligheden for, at fange os eftermiddag og aften - når du også er hjemme. Vi svarer altid hurtigt på beskeder, mails og har telefontid eftermiddag og aften til dig, som ønsker personlig snak om størrelser, eller måske hjælp til din bestilling.

Vil du ikke læse mere så kan du starte med at shoppe hos os ved, at gå ind på forsiden af Ugleunger her:

 

Vejen og tilblivelsen af ugleunger

Vi startede op med at købe en anden webshop i efteråret 2013, der hed karmakonfetti. Det var et sødt par, som drev shoppen. Vi besluttede os for at købe og regnede med, vi kunne bruge hele shopsystemet og drive den videre - måske bare under et andet navn – MEN VI TOG FEJL. Systemet som shoppen var bygget på var et ret gammelt system. Når vi prøvede at oprette nye sider plus nye varer, så begyndte hele sideopsætningen at ændre sig og forskubbe sig! – HVAD GØR MAN SÅ? – Vi har en webshop og en masse varer liggende, men kan ikke gøre noget… Fundamentet til Ugleunger opstod ????

Vi startede helt forfra for vi ønskede at føre vores Ugleunger ud i livet! Domænenavnet ugleunger.dk var ejet af nogle andre – et webbureau i Jylland. Vi var ret vilde med navnet. Vi mener, det symboliserer noget ret sødt med et dyr og ordet ”unger” sammen i ét. Webbureauet blev kontaktet, og vi kunne heldigvis overtage domænet – uden merpris eller noget! TAK! – vi er meget glade!

Vi havde allieret os med en dygtig webdesigner og en dygtig programmør. Programmøren havde dog for travlt med andre opgaver, så vi måtte midt i processen i gang med at finde en ny eller flere. Heldigvis har jeg (Mikael) gennem mange år i online-mediebranchen opbygget nogle tætte relationer og netværk. Alt blev sat i gang.. Vi endte op med, at tale med en sød og kompetent fyr, der hedder Jesper Brøndum, som driver RadarSofthouse, et bureau specialiseret i Magento shop udvikling. Han kunne løse opgaven meget hurtigt og han blev booket! Det er blevet starten på et langvarigt samarbejde, og Jesper benytter vi os af til rigtig mange ting også udover programmørdelen. En sindssyg dygtig, sød og rar fyr!

Mød vores familie her som alle er en del af Ugleunger på den ene eller anden måde. Vi glæder os til, at betjene dig!

 

JUNE OG MIKAEL HANSEN