Joha

Joha tøj til baby, børn og voksne

Når vores dejlige børn skal have nyt baby og børnetøj, så er der helt bestemte standarder og krav det skal overholde. Det skal have god pasform, være funktionelt og ikke genere vores børn i deres leg, eller når de er til sport. Børnetøjet fra Joha lever op til disse krav. Vi kan trygt som forældre iklæde vores babyer og børn deres lækre tøj. Joha laver også dejlige skønne styles til både voksne kvinder og voksne mænd. Joha's tøjkollektioner er mærket med EU blomsten, som sikrer dig en miljørigtig produktion. Bomuldstøjet har god pasform – er ultra blødt og behageligt at have på. Joha uld har helt specifikke absorberingsevner og generer på ingen måde. Børnetøjet fra Joha er helt igennem høj kvalitet til gode priser.

Joha er et sikkert valg

Joha udmærker sig på rigtig mange betydningsfulde parametre. Der er først og fremmest tale om en børnetøjsproducent med mange års erfaring. Firmaet blev stiftet i 1963 og har derved leveret børnetøj og babytøj i høj kvalitet i flere end 55 år. Meget er sket gennem tiden, men det kompromisløse fokus på kvalitet og ergonomi er holdt ved. Derfor kommer det måske ikke som den store overraskelse for dig, at Joha fortsat hører til blandt de mest populære børnetøjsmærker herhjemme. Er du forælder til et eller flere børn, så har du helt sikkert stødt på det velrenommerede brand op til flere gange.

Joha er et dansk foretagende, men det betyder ikke, at deres børne- og babytøj kun forhandles på det danske marked. I dag er virksomheden til stede på en lang række markeder, som foruden det danske marked bl.a. tæller det tyske, belgiske, norske og finske marked. Listen over forhandlere har for længst rundet 1.000 stk.

Børnetøjsproducenten udmærker sig ikke kun ved at være dansk og have stor fokus på kvaliteten. Joha er også kendt for deres fantastiske styles, miljørigtige produktion og gode pasform. Alt dette er med til at gøre Joha til et sikkert valg af børnetøjsmærke.

Ugleunger holder dig up-to-date med de nyeste kollektioner

Hos Ugleunger fører vi et bredt udvalg af tøj til familiens mindste. I stedet for at forhandle en verden af forskellige mærker, har vi valgt at håndplukke nogle af de bedste målt på kvalitet, pasform og design. I den anledning har vi bl.a. valgt at forhandle Joha tøj, som indfrier de fleste forbrugeres behov og ønsker. Lige nu tilbyder vi over 2.000 produkter fra danske Joha – der skulle derved være rig mulighed for at finde det helt rigtige tøj.

Her på siden vil du altid kunne holde dig opdateret med de nyeste produkter. Flere gange om året har vi fornøjelsen af at lancere nye spændende kollektioner. Du kan finde henholdsvis den seneste vinterkollektion og sommerkollektion på anviste links.

Ønsker du direkte besked, når vi får nye varer fra Joha, så tilmeld dig vores nyhedsbrev i bunden af hjemmesiden. Vi skal kun bruge navn og e-mailadresse.

Udvalget spænder bredt – lige fra elefanthuer til heldragter

Joha tøj spænder efterhånden meget bredt. Producenten er mest kendt for at designe, udvikle og fremstille børnetøj og babytøj, men udvalget består faktisk også af tøj til mænd og kvinder. Her er der altså mulighed for at købe tøj til hele familien fra ét og samme mærke. Man er naturligvis sikret kvalitetstøj, uanset om man køber tøj til børn eller voksne.

Selvom Joha også gør sig i tøj til voksne, så bør der ikke herske nogen tvivl om, at de har specialiseret sig i børne- og babytøj. Er du interesseret i at klæde dit barn godt på til hverdagens strabadser, så får du en god ven i Joha og deres tøj. For blot at nævne nogle af kategorierne kan du købe bluser, bukser, solhatte, futter, cardigans, elefanthuer og heldragter fra Joha. Du kan takket være det store udvalg klæde dit barn godt på fra top til tå.

Joha tøj til favorable priser

Et stort udvalg af Joha tøj til konkurrencedygtige priser – dét får du hos Ugleunger.

Selvom kvalitet koster, så er der ingen grund til at betale overpris for uldtøj. På www.ugleunger.dk vil vi gerne være din foretrukne leverandør af moderne tøj, hvorfor vores priser befinder sig på et fordelagtigt niveau.

Er du landet på denne side, fordi du gerne vil spare penge på tøj fra Joha, så kan du med rette besøge vores digitale outlet, hvor det vrimler med uimodståelige tilbud. Via dette outlet kan du ofte spare 50 % på fede styles. Outlettet opdateres ofte med nye tilbud, så hold øje og se frem til at gøre en god handel.

I vores digitale forretning er der rig mulighed for at købe stort ind uden at blive ruineret. Foruden at forkæle vores kunder med lave priser, så tilbyder vi gratis fragt ved køb for minimum 499 kr. Du får desuden 30 dages fuld returret, hvor der er mulighed for at bytte eller returnere det købte Joha tøj, hvis det ikke passer e.l.

Derfor er uldtøj at foretrække

Joha er garant for uldtøj af højeste kvalitet. Dette er efterhånden gået op for de fleste danske børnefamilier. Er du ikke bevidst om, hvilke kvaliteter uld byder på, så vil vi meget gerne gøre dig klogere på dette.

Joha uldtøj er populært og har været det længe – af flere indlysende grunde. Uldtøjet har den imponerende egenskab, at det både kan holde på varmen på kolde dage og afgive varme, når der er behov for det. Derved kan man i princippet bruge uldtøj året rundt. Ikke mange materialer byder på de samme temperaturregulerende egenskaber.

Shopper du tøj fra Joha, skal du ikke bekymre dig for, at tøjet kommer til at kradse og klø. Her er du nemlig sikret en god uldkvalitet, som vil føles behagelig mod din hud. F.eks. er merinould kendt for at være meget blødt og komfortabelt.

Dernæst er det uundgåeligt at nævne kvaliteten og holdbarheden. Joha uldtøj sidder ikke blot pænt og behageligt, men kan også bryste sig af at holde på både farve og facon. Ved korrekt vask og pleje kan man derfor forvente, at tøjet leverer en lang levetid. Det er i den forbindelse en god idé at læse og følge vaske- og tørreanvisningerne.

Ønsker du også at forkæle din familie med uldtøj fra Joha? Så slå dig løs på siden og oplev vores kæmpe udvalg.

Spørgsmål til vores produkter fra danske Joha?

Hos Ugleunger har vi forhandlet Joha tøj til hele familien i en lang årrække. Dette har givet os en helt unik viden om det danske tøjmærke og deres skønne produkter. Skulle der derfor opstå spørgsmål til tøjets kvalitet, pleje eller noget helt tredje, så hjælper vi gerne. Vi guider dig også gerne til at handle med børnepenge, hvis dette behov skulle være der.

Luk igen
Læs mere
Luk igen
pr. side

Varer 1-36 af 1795

Stigende orden
 1. Natdragt med skjult fod blå økologisk bomuld med SKATE print
  199,00 kr.
  Se mere
 2. Pyjamas sæt med skjult fod blå økologisk bomuld med SKATE print
  249,00 kr.
  Se mere
 3. Boxershorts med skjult fod blå økologisk bomuld med SKATE print
  79,00 kr.
  Se mere
 4. Undertrøje med skjult fod blå økologisk bomuld med SKATE print
  99,00 kr.
  Se mere
 5. Leggings større børn i gråmeleret beige 100% merino uld
  299,00 kr.
  Se mere
 6. Bluse større børn i gråmeleret beige 100% merino uld
  299,00 kr.
  Se mere
 7. Bluse med lynlås større børn i gråmeleret beige 100% merino uld
  329,00 kr.
  Se mere
 8. Halsedisse i gråmeleret beige 100% merino uld
  139,00 kr.
  Se mere
 9. Hue større børn i gråmeleret beige 100% merino uld
  149,00 kr.
  Se mere
 10. Boxershorts større børn i gråmeleret beige 100% merino uld
  139,00 kr.
  Se mere
 11. Hipster større børn i gråmeleret beige 100% merino uld
  139,00 kr.
  Se mere
 12. Undertrøje større børn i gråmeleret beige 100% merino uld
  159,00 kr.
  Se mere
 13. Elefanthue i dobbeltlags gråmeleret beige 100% merino uld
  189,00 kr.
  Se mere
 14. Halsedisse i gråmeleret beige 100% merino uld
  139,00 kr.
  Se mere
 15. Bluse i gråmeleret beige 100% merino uld
  229,00 kr.
  Se mere
 16. Heldragt i gråmeleret beige 100% merino uld
  299,00 kr.
  Se mere
 17. Hjelm i gråmeleret beige 100% merino uld
  129,00 kr.
  Se mere
 18. Leggings i gråmeleret beige 100% merino uld
  249,00 kr.
  Se mere
 19. Body med krave i gråmeleret beige 100% merino uld
  229,00 kr.
  Se mere
 20. Langærmet body i gråmeleret beige 100% merino uld
  229,00 kr.
  Se mere
 21. Kjole i beigefarvet 100% merino uld med svameprint
  299,00 kr.
  Se mere
 22. Bluse i beigefarvet 100% merino uld med svameprint
  229,00 kr.
  Se mere
 23. Heldragt i beigefarvet 100% merino uld med svameprint
  299,00 kr.
  Se mere
 24. Body med sideluk i beigefarvet 100% merino uld med svameprint
  229,00 kr.
  Se mere
 25. Langærmet body i beigefarvet 100% merino uld med svameprint
  229,00 kr.
  Se mere
 26. Kjole i mørkegrøn enkeltlags merino uld
  299,00 kr.
  Se mere
 27. Kjole i bordeaux i enkeltlags 100% merino uld
  299,00 kr.
  Se mere
 28. Heldragt i mørkegrøn enkeltlags merino uld
  349,00 kr.
  Se mere
 29. Heldragt i bordeaux i enkeltlags 100% merino uld
  349,00 kr.
  Se mere
 30. Eleganthue i mørkegrøn enkeltlags merino uld
  129,00 kr.
  Se mere
 31. Elefanthue i bordeaux i enkeltlags 100% merino uld
  129,00 kr.
  Se mere
 32. Leggings i mørkegrøn enkeltlags merino uld
  199,00 kr.
  Se mere
 33. Leggings i bordeaux i enkeltlags 100% merino uld
  199,00 kr.
  Se mere
 34. Bukser i mørkegrøn enkeltlags merino uld
  249,00 kr.
  Se mere
 35. Bukser i bordeaux i enkeltlags 100% merino uld
  249,00 kr.
  Se mere
 36. Bluse i mørkegrøn enkeltlags merino uld
  249,00 kr.
  Se mere
pr. side

Varer 1-36 af 1795

Stigende orden