Køb babytøj og børnetøj med kredit hos Ugleunger

 

Vil du gerne shoppe babytøj og børnetøj og betale med næstkommende børnepenge? Ugleunger kan i så fald indfri dit ønske. Vi giver dig nemlig mulighed for at udskyde betalingen, således at du kan klæde dine børn godt på uden at skulle betale regningen med det samme.

Det er ikke altid en dans på røde roser at være forældre – slet ikke set med økonomiske briller. Der er mange udgifter forbundet med at forsørge et eller flere børn, og det kan derfor være svært at få pengene til at række. Denne situation kan vi sagtens sætte os ind i, og det er netop af denne grund, at vi har valgt at yde denne form for kredit til vores kunder.

Uanset om det er en ny bodystocking, sommerhat, elefanthue, halsedisse eller noget helt femte, du ønsker at købe til dit barn, så kan du betale med børnepenge. Hvordan dette fungerer, kan du blive klogere på ved at læse videre.

Betal med børnepenge – Sådan gør du

Kniber det med at finde midler til nyt babytøj og børnetøj? Så betal med børnepenge og få råd til lige præcis det tøj, dit barn står og mangler på nuværende tidspunkt.

I nogle situationer er det ikke muligt at udskyde købet af nyt tøj. Det kan f.eks. være, at vi er gået ind i vinterperioden, og dit barn er vokset fra sit vintertøj fra sidste år – i dette tænkte eksempel vil behovet for nyt vintertøj være akut. I en sådan situation vil det være oplagt at benytte sig af muligheden for at købe børnetøj med børnepengene. Du har ikke kun mulighed for at bruge de børnepenge, du allerede har modtaget, men vil også kunne tage forskud på de børnepenge, du vil modtage næste gang.

Sådan betaler du med børnepenge hos Ugleunger:

  1. Dyk ned i vores fantastiske udvalg af børne- og babytøj
  2. Læg de ønskede items i din kurv
  3. Betal med Visa/Dankort
  4. Skriv til os (info@ugleunger.dk) og tilkendegiv dit ønske om at betale med børnepenge

Ja, der skal faktisk ikke mere til end ovennævnte for at betale med børnepenge hos os. Du bedes kontakte os umiddelbart efter, at du har lagt din ordre, så vi kan notere, at du ønsker at udskyde betalingen.

Gør du brug af ovennævnte fremgangsmåde, så vil pengene først blive hævet, næste gang du modtager børnepenge fra det offentlige. Hos Ugleunger kan du betale med mange forskellige betalingskort, men det er afgørende, at du vælger Visa/Dankort, hvis du ønsker at betale med de kommende børnepenge.

Du kan naturligvis vælge mellem alle vores varer, når du skal shoppe tøj og betale med børnepengene. Vi fører ikke kun et bredt udvalg af tøj til baby og børn, men også til mænd og kvinder.

Bemærk, at når du køber børnetøj og babytøj med børnepenge, så bliver din ordre naturligvis afsendt med det samme, selvom betalingen ikke har fundet sted endnu. Du skal derfor ikke være bange for, at leveringstiden vil blive forlænget af, at du vælger denne betalingsmetode.

Der gælder en minimumsgrænse ved betaling med børnepenge

Alle kan betale med børnepenge hos os, og du kan frit vælge mellem alle vores varer. Dog skal det nævnes, at der gælder en minimumsgrænse ved denne betalingsmetode. Ønsker du at betale med børnepenge, så skal du købe for minimum 499 kr. Der er til gengæld ingen ekstra omkostninger ved at bruge denne kreditordning.

Betaling med børnepenge er en af måderne, hvorpå du kan opnå kredit, når du handler hos os. Du har dog også mulighed for at shoppe børnetøj og babytøj på afbetaling. Ønsker du det, så skal du blot vælge ViaBill som betalingsmetode. På den måde kan du udskyde betalingen.

Er du i tvivl om noget ang. vores betalingsmetoder, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan helt sikkert guide dig igennem og besvare dine spørgsmål, så du kan få en god oplevelse.

Betal med børnepengene og opnå samtidig gratis fragt

Betaling med børnepenge er forbundet med flere fordele. Først og fremmest giver det dig en masse frihed og fleksibilitet, at du ikke skal betale for varerne med det samme. Er kontoen ved at være tom, og er der lang tid til næste udbetaling af børnepenge, så har du fortsat mulighed for at købe tøj til dine guldklumper.

Ugleunger forkæler dig ikke kun med attraktive betalingsmetoder, herunder betaling med børnepenge og afbetaling. Vi sørger også for, at du får gratis fragt. Du skal dermed kun afholde udgifter til selve varerne og altså ikke fragten. Ved kassen kan du desuden selv bestemme, hvordan du vil have leveret dine varer. Her vil du også kunne skabe dig et overblik over vores forskellige betalingsmåder.

Værd at vide om børnepenge

Børnepenge (også kendt som børne- og ungeydelse) er en offentlig ydelse, der gives til forældre, der forsørger børn på under 18 år.

Det er barnets alder, der afgør, hvor mange penge man modtager pr. gang. Børneydelsen (hvis man har børn i aldersgruppen 0-14 år) udbetales kvartalsvis, mens ungeydelsen (hvis man har børn i aldersgruppen 15-17 år) udbetales månedsvis. Disse penge skulle gerne række til enten en måned eller et kvartal, alt efter om man modtager børne- eller ungeydelse. Rækker pengene ikke, så kan man overveje at tage forskud på de børnepenge, der bliver udbetalt næste gang.

Børne- og ungeydelsens størrelse kommer ikke kun an på barnets alder, men også på forældrenes indkomst. Dette kan du blive meget klogere på via borger.dk.

Børnepengene er tiltænkt som en hjælp til at dække de udgifter, der helt naturligt vil være til stede i en børnefamilie. Det kan f.eks. være udgifter til børnetøj, bleer, barnevogn osv. I sidste ende er det dog helt op til dig som forælder, hvordan du vælger at forvalte pengene.

Er dit barn mellem 0 og 14 år, så vil du modtage børnepenge fire gange om året på datoerne 20. januar, 20. april, 20. juli og 20. oktober. Handler du f.eks. hos os d. 25. april, og vælger du at betale med børnepenge, så vil pengene først blive trukket d. 20. juli, hvor der udbetales børnepenge.

Hvis du mod forventning ikke har modtaget børnepenge, så skal du rette henvendelse til Udbetaling Danmark, Familieydelser.