Bodystocking

Bodystocking til din baby

Man kan aldrig få for mange bodystockinger, når man har en lille baby. En bodystocking er nemlig både praktisk og behagelig, og dermed helt uundværlig til den lille baby. Derfor har vi her hos Ugleunger sørget for et stort udvalg, så du kan finde den helt rigtige bodystocking i det rigtige materiale, design og farve.

Find den rigtige bodystocking

Uanset dine ønsker til farver og designs, kan du her hos Ugleunger.dk finde en bodystocking, der passer perfekt til din baby. Vi forhandler bodystockinger med unikke mønstre og i blide farver - så uanset om du ønsker at iføre din baby i en blød, rosa variant eller en bodystocking med et fint bjørnemotiv, kan du finde den her på siden.

Du kan naturligvis finde et stort udvalg til både drenge og piger. Derudover har vi også en del bodystockings, der betegnes som unisex, hvis man ønsker at iføre barnet en bodystocking som har en mere kønsneutral farve. Når det kommer til størrelserne, har vi ligeledes et stort udvalg. Størrelserne går fra størrelse 40, som er til den præmature baby, til størrelse 50, som typisk passer en nyfødt baby og så hele vejen op til størrelse 110.

Både langærmede og kortærmede

Her hos ugleunger.dk finder du blandt andet bodystockinger med lange ærmer. Denne type bodystocking er ideel i de lidt koldere perioder af året, så man er fri for at have en trøje over babyen, eller hvis man ønsker at have et ekstra varmende lag indenunder trøjen. De er dog gode at have året rundt, og med en bodystocking med lange ærmer sikrer du, at din baby kan holde på varmen.

Vi har selvfølgelig også flere bodystockings med korte ærmer. Den kortærmede er utrolig brugbar i sommerperioderne, hvor vejret er varmt og babyen derfor har brug for at kunne svede og ånde frit. En bodystocking med korte ærmer kan også være brugbar under en strik eller en anden trøje, så der ikke kommer for mange lag på babys arme. Her er en bodystocking uden ærmer desuden også ideel, hvilket vi selvfølgelig også tilbyder her på siden.

Mange forskellige materialer

Udover de forskellige typer - den langærmede, kortærmede og ærmeløse bodystocking, tilbyder vi også et væld af materialer til din bodystocking. Dette gør vi for at sikre, at der er noget for enhver smag. Det er desuden også en god idé at have lidt forskellige slags bodystockinger i skabet, så du har alt fra en bodystocking, der egner sig til det kolde vejr udenfor, til den bodystocking, der egner sig bedst til varmen om natten under dynen. Vi tilbyder således både bodystockinger i  100 % bomuld, 100 % viscose og 100 % merinould. Hvilke materialer du bør vælge, er ofte en individuel prioritering. I efterårs- og vintermånederne kan det være en god idé at investere i en bodystocking i merinould, da merinould er temperaturregulerende, og derfor både kan hjælpe din baby med at holde varmen, og samtidig lade huden ånde, hvis temperatureren stiger. Bomuld er et mere slidstærkt materialer, som tåler vask ved høje temperaturer. Mange foretrækker derfor at investere i bodystockinger i bomuld, så materialet kan holde sig pænt, selvom det ofte er nødsaget til en tur i kogevasken.

Er du kun interesseret i økologiske produkter, så tilbyder vi naturligvis også bodystocking i 100 % økologisk bomuld, samt 100 % økologisk bambus. For at gøre det lettere for dig at finde den bodystocking, du leder efter, så kan du desuden anvende vores filtrering, hvor du kan krydse af, hvilket køn, størrelse og materiale, du er ude efter, når det kommer til bodystockings.

Her hos Ugleunger.dk kan du gå på opdagelse i de mange materialer og designs, så du kan finde den bodystocking der passer til din baby. Se her hele vores tøjudvalg til babyer 0-1 år

Luk igen
Læs mere
Luk igen

Varer 1-36 af 331

Side
pr. side
Stigende orden
 1. -40%
  Langærmet body i turkisblå uld med mønster
  101,40 kr Normalpris 169,00 kr
  Se mere
 2. -40%
  Langærmet body i chilirød uld med mønster
  101,40 kr Normalpris 169,00 kr
  Se mere
 3. -40%
  Body med sideluk i turkisblå uld med mønster
  101,40 kr Normalpris 169,00 kr
  Se mere
 4. -40%
  Body med sideluk i chilirød uld med mønster
  101,40 kr Normalpris 169,00 kr
  Se mere
 5. -40%
  Langærmet body i blå og brun ternet uld
  137,40 kr Normalpris 229,00 kr
  Se mere
 6. -40%
  Langærmet body i rød og brun ternet uld
  137,40 kr Normalpris 229,00 kr
  Se mere
 7. -40%
  Body med sideluk i blå og brun ternet uld
  137,40 kr Normalpris 229,00 kr
  Se mere
 8. -40%
  Body med sideluk i rød og brun ternet uld
  137,40 kr Normalpris 229,00 kr
  Se mere
 9. Body med sideluk i turkis ribbet uld
  199,00 kr
  Se mere
 10. Langærmet body i turkis ribbet uld
  199,00 kr
  Se mere
 11. Body med sideluk i blåstribet uld
  189,00 kr
  Se mere
 12. Body med sideluk i rødstribet uld
  189,00 kr
  Se mere
 13. Langærmet body i blåstribet uld
  189,00 kr
  Se mere
 14. Langærmet body i rødstribet uld
  189,00 kr
  Se mere
 15. Langærmet body i chilirød uld-bambus
  169,00 kr
  Se mere
 16. Langærmet body i blå uld-bambus
  169,00 kr
  Se mere
 17. Body med sideluk i blå uld-bambus
  169,00 kr
  Se mere

Varer 1-36 af 331

Side
pr. side
Stigende orden