Joha uld til babyer&commachange; børn og voksne - læs her&commachange; hvorfor uld er godt som tøj til børn og voksne

 

Ulden fra Joha laves af Merino uld, som er en af verdens fineste uldkvaliteter. Joha får deres uld fra Australske merinofår. Gennem håndtering af ulden formår de, at lave den blødeste og fineste uld til vores børn og til dig - det har Joha gjort gennem mange år. Uld fra Joha er først rigtigt ved, at vinde igennem hos flere og flere danske familier – her hos Ugleunger vil vi gerne være med til, at fremme Joha uld til dig og dine børn.

 

Vi har valgt Uld fra Joha og du kan bruge deres uld året rundt. Om vinteren og efteråret, samt de køligere forårsmåneder kan du bruge deres almindeligt producerede uld. Det er uldfibre i enten almindelig eller tyk uld, som denne dejlig skønne soft wool heldragt. Uld kan absorbere op til 30-40 % af sin egen vægt, hvilket er en fordel for dit barn da varme og sved transporteres ud i uldfibrene og lagres. Når dit barn i løbet af natten eller dagen skal bruge varmen igen sørger ulden for, at holde på varmen da uldfibrene genererer små lommer, hvor varmen holdes tæt til kroppen og derved holdes kroppen varm. Om sommeren og de varme sensommer og tidlige forårsdage med lidt højere varme kan du bruge sommerulden som laves på lidt tyndere uldfibre. Sommerulden har nøjagtig samme virkning. Uld fra Joha behøves ikke vaskes særligt tit. Langt de fleste tilfælde kan man hænge sin dragt eller andet stykke uldtøj udenfor natten over. Uld har en selvrensende effekt, så når den får fugt vil den rense sig selv for eventuelle lugte og andet snavs. På den måde kan uld ”vaske” sig selv.

Efter noget tidsbrug af Joha uld er det naturligt, at man gerne vil have sit tøj i maskinen. Sørg for, at vaske på uldprogram eller meget skånsomt program - for på den måde beskytte kvaliteten i tøjet og dens holdbarhed. Joha laver uld med god pasform og lang holdbarhed – men ligesom andet fint materiale holder det kun så lang tid, som man selv passer på det. Derfor rådgiver vi altid til, at du læser indlægs-sedlerne der sidder i uldtøjet og følger vaskeanvisningerne. Du kan med fordel vaske alt dit uldtøj med dette vaskemiddel, som er specielt lavet fra Joha – til netop uldtøj. Den er drøj i brug, hvorfor du kan kun skal bruge en lille del af gange.