info@ugleunger.dk eller tlf. efter 16.00 +45 71990398

Babytøj fra Joha og Katvig

UNIQUE GIFTS & PERSONALISED GIFTS Lorem ipsum dolor sit amet
  • FRI FRAGT alle DK ordrer

Sikker betaling

Betalinger hos Ugleunger

Ugleunger bruger sikre betalings systemer som er udstedt og godkendt af ePay (En del af Bambora)

Vi vil først trække pengene på dit kort efter, at ordren er afsendt fra vores lager. Når du befinder dig i betalingsvinduet hos ugleunger.dk vil du være i det vi kalder for en ”sikker zone” – det kan ses ved, at der i Browservinduet er HTTPS://, hvor S’et står for secure (Sikker). ugleunger.dk bruger en såkaldt SSL kryptering (Secure Socket Layer), hvilket betyder at de oplysninger du indtaster om dit betalingskort KUN kan ses af Nets og ikke af hverken ugleunger.dk eller andre. ugleunger.dk er godkendt af Nets som internet butik.

ePay servicerer ugleunger.dk med det der hedder Betalingsgateway som er softwaren der kan snakke sammen med Nets og på den måde sikre din sikkerhed for internethandel.

Vi opkræver ingen kortgebyr hos Ugleunger!

Gode råd når du handler på nettet.

Tjek altid beløbet og kortoplysninger inden du trykker ”Godkend” eller ”Køb”. Skulle der være sket en fejl, så tøv endelig ikke med, at kontakte os på info@ugleunger.dk eller telefon efter 16.00: 7199 0398 – så vil vi hjælpe dig så hurtigt vi kan.

Hos ugleunger.dk kan du benytte dig af følgende kort til betaling: VISA/Dankort, Mastercard, VISA, Visa electron og Maestro. Læg mærke til, at du måske bliver mødt med at skulle oplyse en særlig kode, som sendes til dig på SMS og er en del af den ekstra sikkerhed der foreligger ved handel på nettet. Kontakt din bank for yderligere spørgsmål vedr. Maestro.. Du kan også betale med MobilePay.

 

Brands

  • Joha Babytøj og børnetøj fra Joha 0-12 år kan købes hos Ugleunger.dk
  • Katvig børnetøj i høj kvalitet kan købes hos Ugleunger.dk
  • EU blomsten sikrer miljørigtig tøj produktion
  • Uldmærket babytøj, børnetøj og voksentøj fra Joha
  • Uldmærkning på blandinger med bomuld og silke fra Joha
Forretning