Babytøj fra Joha og Katvig

UNIQUE GIFTS & PERSONALISED GIFTS Lorem ipsum dolor sit amet
  • ★ Kontakt ★
    Info@ugleunger.dk eller tlf. +45 71990398

  • RETUR & FRAGT - Klik her
    Fri fragt fra 499 kr.

Sikker betaling

Ugleunger bruger sikre betalings systemer som er udstedt og godkendt af Nets og ePay.

Vi vil først trække pengene på dit kort efter, at ordren er afsendt fra vores lager. Når du befinder dig i betalingsvinduet hos ugleunger.dk vil du være i det vi kalder for en ”sikker zone” – det kan ses ved, at der i Browservinduet er HTTPS://, hvor S’et står for secure (Sikker). ugleunger.dk bruger en såkaldt SSL kryptering (Secure Socket Layer), hvilket betyder at de oplysninger du indtaster om dit betalingskort KUN kan ses af Nets og ikke af hverken ugleunger.dk eller andre. ugleunger.dk er godkendt af Nets som internet butik.

ePay servicerer ugleunger.dk med det der hedder Betalingsgateway som er softwaren der kan snakke sammen med Nets og på den måde sikre din sikkerhed for internethandel.

Vi opkræver ingen kortgebyr!!

Gode råd når du handler på nettet.

Tjek altid beløbet og kortoplysninger inden du trykker ”Godkend” eller ”Køb”. Skulle der være sket en fejl, så tøv endelig ikke med, at kontakte os på info@ugleunger.dk eller telefon: 7199 0398 – så vil vi hjælpe dig så hurtigt vi kan.

Hos ugleunger.dk kan du benytte dig af følgende kort til betaling: Dankort, eDankort, Mastercard, VISA, Visa electron, Maestro og JCB. Læg mærke til når du benytter Maestro bliver du muligvis bedt om ekstra kode (Mastercard Secure code) som du skal oprette for, at kunne handle på nettet med Maestro. Det er en ekstra sikkerhed for netop disse kort. Kontakt din bank for yderligere spørgsmål vedr. Maestro.

 

Forretning