Sikre Betalinger hos Ugleunger

 

Ugleunger bruger sikre betalings systemer som er udstedt og godkendt af Quickpay payments, NETS og Clearhaus.

Vi vil først trække pengene på dit kort efter, at ordren er pakket og klar til afsendelse fra vores lager. Når du befinder dig i betalingsvinduet hos ugleunger.dk vil du være i det vi kalder for en ”sikker zone” – det kan ses ved, at der i Browservinduet er HTTPS://, hvor S’et står for secure (Sikker). ugleunger.dk bruger en såkaldt SSL kryptering (Secure Socket Layer), hvilket betyder at de oplysninger du indtaster om dit betalingskort KUN kan ses af Nets og ikke af hverken Ugleunger eller andre. Ugleunger er godkendt af NETS og Clearhaus som internet butik.

Quickpay servicerer Ugleunger med det der hedder Betalingsgateway, som er softwaren der kan snakke sammen med Nets og på den måde sikre din sikkerhed for internethandel.

Clearhaus står for godkendelse af selve betaling og, at dette foregår under de strengeste regler og sikkerhed indenfor betalingssystemer.

Vi opkræver ingen kortgebyr hos Ugleunger!

Gode råd når du handler på nettet og hos Ugleunger når du handler Joha uldtøj til hele familien

Tjek altid beløbet og kortoplysninger inden du trykker ”Godkend” eller ”Køb”. Skulle der være sket en fejl, så tøv endelig ikke med, at kontakte os på info@ugleunger.dk eller telefon efter 16.00: 7199 0398 – så vil vi hjælpe dig så hurtigt vi kan.

Hos Ugleunger kan du benytte dig af følgende kort til betaling: VISA/Dankort, Mastercard, VISA, Visa electron og Maestro, Apple Pay og MobilePay.

Læg mærke til, at du måske bliver mødt med at skulle oplyse en særlig kode, som sendes til dig på SMS eller verificering med NemID - dette er en del af den ekstra sikkerhed der foreligger ved handel på nettet.

Kontakt din bank for yderligere spørgsmål vedr. Maestro.. Du kan også betale med MobilePay og Apple Pay.