info@ugleunger eller tlf. efter 16.00 +45 71990398

Babytøj fra Joha og Katvig

UNIQUE GIFTS & PERSONALISED GIFTS Lorem ipsum dolor sit amet
 • FRI FRAGT alle DK ordrer

Futter fra Joha til babyer i flere farver og materialer

Joha futter bruges i alderen 0-2 år. Primært til babyer der sover ude, men vi anbefaler i lige så hæj grad at disse kan være fodtøjet for din baby i de første leveår.

Der sker så meget udvikling i dit barns krop og med nogle super dejlige bløde futter fra Joha, så vil babyen i hvert fald ikke være generete af sko der ikke passer og generer. Joha futter i bløde og nemme at tage på og af. De holder på varmen for de små fusselanker og med et sæt futter eller to fra Joha - så er du godt dækket ind i starten.

Joha futter er spækket med ergonomi og gode egenskaber

De karakteristiske futter fra Joha er ikke blot moderne og smarte af udseende. Dykker man lidt dybere ned i dette fodtøj, så vil man også erfare, at futterne har en lang række egenskaber.

De populære uldfutter er typisk fremstillet af 95-100 % blød uld, der vil behage enhver baby. At sikre høj komfort for din baby gavner ikke kun babyen, men også dig som forælder. Du vil nemlig opleve, at barnet har lettere ved at finde ro og føle sig komfortabel. Joha uldfutter fremstilles til både piger og drenge, så dit barn kan også få glæde af et par. Sådanne futter er også en god gaveidé til f.eks. barnedåb.

Foruden den høje kvalitet kan man glæde sig over, at futterne er udstyret med en lille smart lukning. Ved anklen sidder der nemlig en lille snørelukning, der sikrer, at futterne ikke ryger af. Denne lukning kan man med fordel gøre brug af, hvis man er forælder til et lidt uroligt barn.

Joha futter fremstilles i dag i en lang række størrelser, farver og uldkvaliteter. Hvad enten du er til det ene eller andet, så kan du altså finde de helt rigtige futter til dit barn i vores sortiment. Vi forhandler også uldvaskemiddel, hvilket kan være anvendeligt, når uldfutterne og det øvrige uldtøj skal vaskes ved behov.

Her på www.ugleunger.dk kan du nemt lægge de ønskede uldfutter i indkøbskurven, hvorefter du kan afslutte handlen på sikker vis.

Luk igen
Læs mere
Filtrering her
Filtrering

Filtrering her

Køn
 1. Dreng (8)
 2. Pige (10)
 3. Unisex (6)
Størrelse
 1. 500 ML (1)
 2. 60 (14)
 3. 70 (13)
 4. 80 (12)
 5. 90 (9)
Materiale
 1. 100% Merino Uld (1)
 2. 52% Uld med 44% Bambus og 4% Polyamid (1)
 3. 52% Uld med 44% Økologisk Bambus og 4% Polyamid (2)
 4. 95% Uld og 5% Polyamid (2)
 5. 100% Soft Uld (8)
Forretning