Har du spørgsmål til din handel hos Ugleunger? - Så kig her

Fra du bestiller din vare kan du forvente, at modtage den hurtigt indenfor 1-3 hverdage. Vi pakker ordrer minimum 2-3 dage om ugen og du vil altid blive adviseret på minimum e-mail når pakken forlader vores lager. Vi benytter os af GLS på alle leverancer - vores garant for sikker levering og et stort netværk af pakkeshop og fleksibiltet i levering til alle erhvervsadresser.

 

30 dages returret!

Vi tilbyder alle jer, som køber hos os 30 dages returret. Dog skal varen være i pæn stand, ikke været brugt mere en én gang (Altså du må jo gerne prøve varen på:) ). Generelt opfordrer vi til, at du vil bruge din sunde fornuft - på den måde kan vi også bedst opretholde den absolut bedste service og fastholde vores gode returret. Læs mere om vores levering her

Forsendelse 0 kr,- (v. køb over 249,-), ellers 29kr.

Få hjælp her

Du kan altid ringe til os på 71990398 på telefon efter 16.00. Du vil i de fleste tilfælde få fat i mig (Mikael). Du kan også sagtens sende mig en mail på info@ugleunger.dk. Med nutidens smartphones, tablets osv., kan jeg tjekke mails overalt og svarer oftest ret hurtigt.

 

Miljørigtig produktion (EU BLOMSTEN - Nordisk Miljømærkning)

EU-Blomsten er en mærkning, som producenterne kan ansøge om. Ved deres ansøgning skal de kunne dokumentere, at deres produktioner af tøj lever op til de kriterier, som foreligger. Det er en miljømærkning, som dækker hele EU’s medlemmer samt Norge, Island og Lichtenstein. EU-blomsten giver producenterne lov til, at vise dig og mig (efter godkendelse), at de har produceret efter miljørigtige forskrifter. Joha, som vi fører, må blandt andet benytte sig af EU-blomsten på mange af deres styles.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg har fortrudt mit køb, eller har fået købt en forkert størrelse?

Du kan altid kontakte os på info@ugleunger.dk – så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

 

Du kan købe en GLS returlabel hos os lige her. Når du har gennemført handlen af returlabel, så generer vi en returlabel direkte fra GLS system. Returlabel koster 39 kr. inkl. moms. og pakken er forsikret hele vejen fra registrering af pakken hos GLS pakkeshop til levering hos os. Vedlæg en seddel i pakken med ordrenummer - så betaler vi pengere tilbage for de varer du returnerer.
Ved bestilling af nye størrelser/varer henviser vi til, at du laver en helt nye ordre. Vi har mange pakker hver dag, hvorfor det er den absolut nemmeste håndtering, som går hurtigst for dig.

Hvad gør jeg, hvis jeg af den ene eller anden årsag ikke fik bestilt og lukker siden ned?

Vi benytter os af cookies på ugleunger.dk, hvilket vi udelukkende bruger til at kunne optimere på siden, så du som kunde får den allerbedste oplevelse. Det betyder også, at din kurv vil blive gemt i op til 30 dage (Såfremt du har oprettet dig som bruger og ikke kun som gæst) – DVS. du kan komme tilbage til den side, du havde inden betaling og på den måde gennemføre betalingen af de valgte varer. Du kan sagtens bestille flere varer inden betaling. Oplever du problemer, så kontakt os på info@ugleunger.dk, så vil vi hjælpe dig igennem og eventuelt sende dig linket til, hvor du ”slap”. I tilfælde af at siden med de valgte produkter er forældet, så vil du blive bedt om at oprette ny ordre.

 

Jeg har fået en forkert vare tilsendt!

Tøv ikke med at kontakte os – vi kan lave fejl, men tilstræber os på, at afsende de rigtige varer hver gang!. Skulle fejlen være sket, så betaler vi naturligvis for returen samt afsendelse af den nye (rigtige) vare – selvfølgelig. Kontakt os på info@ugleunger.dk hvis dette er sket.

Jeg har endnu ikke fået svar på mit/mine spørgsmål?

Kontakt os for yderligere spørgsmål på enten: info@ugleunger.dk eller telefon efter 16.00 på +45 71990398.