Uld

Joha uld i høj kvalitet

Uld fra Joha har nogle helt specielle egenskaber – faktisk har alt uld nogle helt specielle egenskaber. Uld kan hjælpe dig selv - dit og mit barn med, at holde varmen. Materialet kan absorbere varme og fugt. På den måde kan Joha uld hjælpe med, at holde vores små babyer og børn plus dig selv dejlig varme. Samtidig har ulden den evne, at kunne frigive varmen igen når kroppen har brug for det. Det giver tryghed og sikkerhed for os forældre når vi ved de små kan ånde.

Det er helt ideelt, hvis du har et varmt barn eller det sveder meget. Der transporteres en masse af fugt og sved ud i materialet og du vil ikke opleve et barn der er klam af sved og fugtigt på samme måde som ved andre materialer. Ulden fra Joha er vi selv meget glade for hjemme hos ugleunger. Vores børn kan sagtens have uld på året rundt. Vi indkøber både almindelig uld og sommeruld. Joha laver uld til året rundt med både almindelige uldfibre, samt nogle lidt tyndere uldfibre om sommeren. Ulden fra Joha laves af Merino uld. Til sidst, men ikke mindst, så bærer Joha uld-babytøj EU blomsten, som blandt andet sikrer minimal brug af kemikalier – din og vores samvittighed kan være i orden når du handler Joha uld til både dig selv og dine små kære.

Joha uldtøj hører enhver garderobe til

Joha uldtøj er efterhånden at finde i langt de fleste garderober hos danske såvel som udenlandske børnefamilier. At så mange forbrugere har valgt at købe uldtøj fra det danske brand sætter måske nogle tanker i gang hos dig; hvorfor er interessen for tøj i uld så stor? Vi har allerede været kort inde på fordelene ved uldtøj og synes derfor, at du skal prøve tøjet på egen krop for at opleve materialets mange forcer.

Joha og deres uldtøj hører garderoben til, idet tøjet byder på tidløse designs og høj kvalitet, hvilket gør det muligt at bruge tøjet sæson efter sæson. Selv efter adskillige vaske vil du opleve, at tøjet bevarer såvel facon som farve. Således kan man købe tøj, som formentlig aldrig går af mode, og som grundet den høje kvalitet kan bruges et utal af gange. Joha fremstiller ikke bare tøj i alm. uld, men i merinould, som hører til blandt de fineste uldkvaliteter. Merinould kradser ikke i modsætning til andre uldkvaliteter, hvorfor det egner sig til alt slags tøj, inkl. undertøj. Joha uld er - med de mange egenskaber in mente – et bekendtskab værd. 

Tøj i uld til hele familien

Joha uld har i årevis hittet hos børn og babyer. Dykker man ned i sortimentet, vil man dog erfare, at det også er muligt at shoppe uldtøj til mænd og kvinder. Er det gået op for dig, hvor glade dine børn er blevet for uldtøj, så skal du da ikke snyde dig selv (og din eventuelle udkårne) for samme oplevelse. Når først man har båret uldtøj i høj kvalitet, kan det være svært at vænne sig til andre materialer. Uld har trods alt nogle egenskaber, som man ikke kan opleve ved andre materialer, herunder temperaturregulerende egenskaber.

I venstre side kan du sortere de mange produkter efter køn. Du kan derved lette din søgen efter det rette uldtøj ved at sætte flueben ved enten kvinde, mand, dreng, pige eller unisex. Langt størstedelen af produkterne befinder sig under henholdsvis dreng og pige, men der er også mange produkter, der er henvendt til begge køn. Ønsker du at shoppe Joha uld til hele familien, så undlader du blot at krydse nogen af felterne af.

Uldtøj kan med fordel købes på nettet

Uldtøj fra Joha og andre kendte brands kan efterhånden købes på hvert gadehjørne. Der er dog op til flere gode grunde til at shoppe på nettet. Vil du gerne opleve fordelene ved e-handel, så bliv på siden og lad os give dig en service i særklasse.

Hos Ugleunger fører vi et bredere udvalg af Joha uld end de fleste fysiske butikker. Mens butikkerne kun kan finde plads til et mindre udpluk af kollektionerne, så giver vi dig adgang til et kæmpe udvalg. Joha er pt. repræsenteret med mere end 2.000 produkter til børn og voksne. Her kan du ikke kun vælge mellem forskellige tøjkategorier, men også forskellige designs, farver, størrelser og meget mere. Er du f.eks. på udkig efter heldragter eller nattøj i uld, så kan du nemt klikke dig ind på vores undersider omhandlende disse produkter. Med denne smarte sorteringsløsning skulle der være rig mulighed for at finde netop de produkter, man er på udkig efter, hvad enten man vil handle Joha uld til sig selv eller til børnene.

Joha garanterer kvalitetsuld

Joha har i deres 55+ års levetid aldrig gået på kompromis med kvaliteten – og det vil de naturligvis heller ikke gøre i fremtiden. Joha uld er noget af det bedste af det bedste, når det kommer til uldtøj, hvilket forklarer, hvorfor efterspørgslen er så stor. Selvom prisen er forholdsvis lav, skal man dermed ikke tvivle på, at kvaliteten er i top.

Joha tøj består ikke kun af uldtøj, men også af tøj i bl.a. bomuld og bambus. Er du dog på udkig efter merinould, så klik på 100 % merinould i filtrering under punktet materiale.

Luk igen
Læs mere
Luk igen

Varer 1-24 af 575

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Hue mørkeblå uld og zebra striber
  129,00 kr
  Se mere
 2. Hue mørkerød uld og zebra striber
  129,00 kr
  Se mere
 3. -35%
  Leggings i lysegrøn sommeruld
  109,85 kr Normalpris 169,00 kr
  Se mere
 4. -35%
  Leggings i sart rosa sommeruld
  109,85 kr Normalpris 169,00 kr
  Se mere
 5. -35%
  Sommerdragt hvid og sart rosa sommeruld - Ice Cream Print
  148,85 kr Normalpris 229,00 kr
  Se mere
 6. -35%
 7. -35%
  Langærmet body hvid og sart rosa sommeruld - Ice Cream Print
  116,35 kr Normalpris 179,00 kr
  Se mere
 8. -35%
  Body uden ærmer hvid og lysegrøn sommeruld - Ice Cream print
  90,35 kr Normalpris 139,00 kr
  Se mere
 9. -35%
  Body uden ærmer hvid og sart rosa sommeruld - Ice Cream Print
  90,35 kr Normalpris 139,00 kr
  Se mere
 10. -30%
  Bluse med halv-korte ærmer mørk karry vævet uldstrik med stjerner
  188,30 kr Normalpris 269,00 kr
  Se mere
 11. -30%
  Bluse med halv-korte ærmer mørk kobber vævet uldstrik med stjerner
  188,30 kr Normalpris 269,00 kr
  Se mere
 12. -30%
  Kjole mørk kobber vævet uldstrik med stjerner
  265,30 kr Normalpris 379,00 kr
  Se mere
 13. -30%
  Kjole i salvie mørk strikket uld
  279,30 kr Normalpris 399,00 kr
  Se mere
 14. -30%
  Kjole i mørk kobberstrikket uld
  279,30 kr Normalpris 399,00 kr
  Se mere

Varer 1-24 af 575

Side
pr. side
Stigende orden