info@ugleunger.dk eller tlf. efter 16.00 +45 71990398

Babytøj fra Joha og Katvig

UNIQUE GIFTS & PERSONALISED GIFTS Lorem ipsum dolor sit amet
  • FRI FRAGT alle DK ordrer

Økologisk børnetøj

Her hos os er vi meget kvalitetsbevidste, og vi vil til enhver tid vægte den gode kvalitet i valg af materiale fremfor design. Heldigvis forholder det sig således, at brands som Katvig og Joha har specialiseret sig i miljøvenlige økologiske produkter, hvor design stemmer fint overens med tidsånden. Man kan derfor i vores optik sagtens købe lækre designs, og stadig ikke gå på kompromis med god, økologisk kvalitet. Ved at købe tøj i eksempelvis økologisk bomuld sikrer du, at dit barns hud gives de bedste vilkår samtidigt med, at du støtter miljøet.

I det daglige hører vi meget om økologi og bæredygtighed, og de fleste er enige om, at alle bør gøre så meget som muligt for at passe så godt på miljøet som overhovedet muligt. Desværre er mange ikke bevidste om, at økologi ikke kun kan findes i supermarkedet.

Også inden for tøjbranchen kan man købe økologisk. Her betyder økologi sådan set det samme; færre kemikalier og reduceret ressourcespild. Da den traditionelle tøjbranche er kendt for sit store forbrug af kemikalier og utrolige ressourcespild, så er økologisk børnetøj en fantastisk måde at tage vare på miljøet. Dertil er det samtidig sundere for børnene, der skal have tøjet på, fordi de undgår at udsætte huden for masser af kemikalier.

Der er adskillige fordele ved økologisk børnetøj

Det er blevet rigtig populært blandt forældre at købe økologisk tøj til deres børn. I takt med at flere og flere begynder at gå op i miljø og klima, bliver vi også mere bevidste om, hvordan vi kan mindske vores miljøaftryk. Her kan netop det at vælge økologisk tøj til fordel for andet tøj være en oplagt mulighed for at tage bedre vare på miljøet. Rigtig mange eksperter er nemlig enige om, at tøjindustrien er en af de største syndere, når det kommer til miljøbelastning. De mener derfor, at alle bør mindske deres tøjforbrug og i højere grad investere i tøj af materialer, der er skånsomme mod miljøet.

Samtidig er flere forældre bekymrede over de kemikalier, som der sommetider indgår i produktionen af tøj. Denne bekymring kan undgås ved i stedet at investere i økologisk tøj til børn, hvor problematikken omkring skadelige stoffer ikke gør sig gældende.

Det findes således flere fordele ved økologisk børnetøj – både fordele for det enkelte barn og fordele for hele jordkloden.

Økologisk tøj til børn vinder frem herhjemme

Økologisk tøj til børn er både godt for børnene selv og for miljøet som helhed. Dette er blot nogle af fordelene ved økologisk tøj, men i virkeligheden er der flere andre grunde til, at økologisk tøj gennem de seneste par år er blevet så populært.

Økologisk tøj har ofte langt højere levetid end andet tøj, da der inden for produktionen af økotøj sættes høje krav til kvaliteten. Materialerne udvælges nøje for at sikre længere holdbarhed, hvorfor økologisk børnetøj er at foretrække.

Børn er ofte fulde af energi, og deres energifyldte aktiviteter gør, at de også har brug for tøj, der kan holde til lidt af hvert. Er man træt af, at ungernes tøj ikke holder til mere end en enkelt tur på legepladsen, kan det derfor være en god idé at skifte over til økologisk tøj.

Som en bonus, så er økologisk tøj til børn også ofte ekstra behageligt at have på. Disse grunde er også blandt årsagerne til, at økologisk børnetøj er blevet så populært i Danmark.

Vi sælger økologisk tøj til børn på udsalg

Mange tror, at økologisk tøj er meget dyrere end andre typer af tøj, da høj kvalitet ofte betyder højere priser. Sådan er det dog ikke nødvendigvis. Faktisk er det muligt at finde økologisk børnetøj til fornuftige priser.

Vores sortiment af økologisk tøj til børn er bredt, og du finder det hele til overkommelige priser. Du vil ofte kunne finde økologisk tøj til børn på udsalg, hvor der er mange penge at spare på tøj til de små. Skal du købe nyt tøj til dit barn, eller har du planer om at give tøj i gave, kan du ofte være heldig at finde rigtig gode udsalgspriser hos os.

Blandt vores mest populære mærker finder du Joha og Katvig. Joha specialiserer sig i tøj til hele familien og er kendt for at levere tøj i høj kvalitet og med søde motiver. Både børn og voksne kan altså få glæde af lækkert økotøj, og Joha skaber smukke styles til folk i alle aldre. Tøjet er moderne, fremstillet af de bedste materialer og produceret under ordentlige forhold, der ikke skader miljøet i samme grad som traditionel tøjproduktion. Find økotøj fra Joha via linket.

Mærket Katvig fremstiller økologisk bomuldstøj til børn og er også et af vores mest populære mærker. Katvig sælger både økologisk tøj i neutrale farver og med de sødeste mønstre, så der er helt sikkert noget at finde for enhver. Økologisk børnetøj fra Katvig produceres af økologiske fibre, og mærket har her som mål, at over 95 % af fibrene skal være økologiske. Du kan altså roligt købe økologisk tøj til børn fra Katvig.

Levering af økotøj fragtfrit

Hos os får du leveret dit økologiske tøj til børn lige til din arbejdsplads, eller nærmeste pakkeshop – tæt på job, på vejen hjem, eller blot tættest på hvor du handler. Det skal være nemt og billigt at bestille økotøj, og derfor kan du altid vælge at få din levering fra os lige hvorhen du ønsker. Vi er mange der har en travl hverdag, og en tur ned på posthuset eller i pakkeshoppen planlægges ofte sammen med indkøb eller turen du alligevel tager med andre ærinder.

Luk igen
Læs mere
Filtrering her
Forretning