Din Joha specialist

UNIQUE GIFTS & PERSONALISED GIFTS Lorem ipsum dolor sit amet
 • ★ Kontakt ★
  Info@ugleunger.dk eller tlf. +45 71990398

 • RETUR & FRAGT - Klik her
  Fri fragt fra 499 kr.

JOHA ARCTIC ZONE BY Julie Berthelsen

Velgørenhed sammen med Joha og Julie Berthelsen. Joha lancerer velgørenheds koncept sammen med den Grønlandsk-danske sanger Julie Berthelsen - og Ugleunger er med.

Det hele går ud på, at Joha giver et stykke tøj til grønlandske børn, der har det svært, hver gang du køber en style fra denne kollektion. Julie har altid ønsket, at gøre en forskel og hjælpe børn i sit hjemland, hvor hun er født. Hun er selv mor til to skønne unger. Hun begyndte herefter, at interesse sig for børnetøjsmode og har i nogle år ønsket sig sådan et samarbejde. Vi er stolte af, at kunne præsentere denne lækre kollektion der er produceret i lækker uld-bambus blanding.

Ugleunger har selv grønlandske rødder.

Udover vi syntes det er et helt igennem genialt koncept, at hjælpe børn der har det svært, så har vi selv en stor interesse i netop Grønland. Den ene halvdel af Ugleunger (jeg, Mikael) har faktisk rødder fra Grønland. Min farfar (Avat Kleist) er grønlænder og var i mange år komponist og komponerede mange grønlandske sange. Derudover var han i en årrække korleder for det grønlandske Mik kor, hvor flere senere udbrød og sang videre i Avat koret. Det er derfor fra min farfar og fars side, at jeg har grønlandske rødder. Det er en stor glæde, at vi kan tilbyde jer netop sådan et koncept i samarbejde med JOHA og Julie Berthelsen. Du kan her klikke dig ind og se hele kollektionen og vi har købt alt hjem af denne kollektion, som overhovedet var muligt for os.

Se her lidt billeder fra serien, som alle er lånt med accept fra Joha A/S.

Styles fra JOHA ARCTIC BY JULIE

 

Rosa body MAP fra JOHA ARCTIC BY JULIE

Blå Cardigan uld-bambus JOHA ARCTIC

Hvorfor ugleunger.dk?

Høj kvalitet og god personlig service

Kundeservice i særklasse
Vi svarer på telefon og mail

Hurtig levering
Vi afsender indenfor 1-3 hverdage

30 dages fuld returret
Du kan købe en returlabel

Brands

 • Babytøj og børnetøj fra Joha 0-12 år
 • Katvig børnetøj i høj kvalitet
 • EU blomsten sikrer miljørigtig tøj produktion
 • Uldmærket babytøj, børnetøj og voksentøj fra Joha
 • Uldmærkning på blandinger med bomuld og silke fra Joha
Forretning